Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Claude Puel, OUT de la Leicester City! Seria de şapte meciuri fără succes i-a fost fatală antrenorului francez

OFICIAL | Claude Puel, OUT de la Leicester City! Seria de şapte meciuri fără succes i-a fost fatală antrenorului francez
Comentarii

Claude Puel a fost demis, duminică, din funcţia de antrenor al echipei Leicester City, ca urmare a înfrângerii suferite cu o zi în urmă, pe teren propriu, contra formaţiei Crystal Palace, scor 1-4.

În urma acestei înfrângeri, "Vulpile" au totalizat şapte meciuri fără succes, dintre care şase eşecuri şi un singur rezultat de egalitate. Prin urmare, conducerea clubului Leicester a decis să renunţe la tehnicianul francez.

"Clubul îi mulţumeşte lui Claude pentru eforturile depuse în cele 16 luni în care a condus echipa şi îi urează toate cele bune în cariera sa. secundul Jacky Bonnevay părăseşte de asemenea clubul", se precizează în comunicatul celor de la Leicester, care menţionează că interimatul va fi asigurat de Mike Stowell şi Adam Sadler.

În vârstă de 57 de ani, Claude Puel a mai antrenat până acum AS Monaco, Lille, Lyon, Nice şi Southampton. El o lasă pe fosta campioană a Angliei pe locul al 12-lea, cu 32 de puncte. Leicester City a cucerit titlul în Premier League în 2016, însă de atunci nici măcar nu s-a mai apropiat de poziţiile de cupe europene.

 

 

Afla mai multe despre: puel 

viewscnt
Articole similare