Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Claudio Ranieri a adus atacantul care speră să o salveze pe Fulham de la retrogradare

OFICIAL | Claudio Ranieri a adus atacantul care speră să o salveze pe Fulham de la retrogradare

Premier League

Comentarii

Fulham a anunţat marţi că l-au transferat cu titlu definitiv pe Ryan Babel, de la Beşiktaş, pentru restul sezonului. Astfel jucătorul revine în Premier League, după ce a petrecut trei ani şi jumătate la Liverpool.

Vârful este adus de Claudio Ranieri, campion cu Leicester, pentru a îşi îndeplini obiectivul, anume evitarea retrogradării. Olandezul şi-a ales numărul 12 la noua echipă. 

Fulham este pe locul 19 în Premier League, penultimul, şi a marcat doar 20 de goluri şi 22 de etape, iar pentru Babel acest transfer poate reprezenta ultima aventură în fotbalul mare. El a jucat la Liverpool din 2007 până în 2011, perioadă în care a înscris 22 de goluri şi a oferit 18 pase de gol în tricoul "cormoranilor". 

Babel are 54 de selecţii la naţionala Olandei, iar debutul a venit chiar într-un meci cu România, pe Giuleşti, 0-2, în care atacantul a reuşit să marcheze. Olandezul a mai punctat o dată în poarta "tricolorilor", într-un meci amical din 2017, pierdut de România cu 0-2. 

În afară de Liverpool şi Beşiktaş, Babel a mai jucat de-a lungul carierei la Ajax Amsterdam, Hoffenheim, Kasimpaşa, Al Ain şi Deportivo La Coruna, acolo unde a fost coleg pentru o scurtă perioadă de timp cu Florin Andone. 

 

Afla mai multe despre: ryan babelfulhamoficialtransfer 

viewscnt
Articole similare