Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Claudio Ranieri a fost numit în funcţia de antrenor al echipei AS Roma

OFICIAL | Claudio Ranieri a fost numit în funcţia de antrenor al echipei AS Roma

Serie A

Comentarii

Antrenorul Claudio Ranieri a fost numit, vineri, la conducerea tehnică a echipei AS Roma, a anunţat gruparea din capitala Italiei.

Ranieri revine la Roma după ce a mai antrenat această echipă, între 2009 şi 2011, când a câştigat Cupa Italiei, în 2010. El a semnat un contract până în vară şi îl înlocuieşte pe Eusebio Di Francesco, demis la o zi după eliminarea echipei din Liga Campionilor.

Italianul de 67 de ani a antrenat ultima dată formaţia Fulham, fiind demis de la conducerea echipei engleze, la 28 februarie, după doar trei luni şi jumătate de la numirea în funcţie.

Claudio Ranieri a mai antrenat în cariera lui echipe ca Napoli, Cagliari, Fiorentina, Atletico Madrid, Valencia, Chelsea, Parma, Juventus, Inter Milano, AS Monaco, FC Nantes, Leicester, cu care a câştigat suprinzător titlul în Anglia, dar şi naţionala Greciei.

 

 

Miercuri seară, AS Roma a fost eliminată de FC Porto în optimile de finală ale Ligii Campionilor, fiind învinsă cu scorul de 3-1 în manşa retur, după ce în tur câştigase cu 2-1.

Afla mai multe despre: claudio ranieri 

viewscnt
Articole similare