Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Clubul a pus mâna pe Alex Maxim până în 2024! Românul a semnat şi rămâne la nivel înalt

OFICIAL | Clubul a pus mâna pe Alex Maxim până în 2024! Românul a semnat şi rămâne la nivel înalt

Stranieri

Comentarii

În cursul zilei de marţi, Gaziantep a confirmat oficial prelungirea contractului lui Alexandru Maxim.

Ajuns la Gaziantep în 2020, de la Mainz, Maxim a devenit unul dintre fotbaliştii de bază ai formaţiei din Turcia. În ultimul sezon, românul a fost al doilea cel mai bun marcator din lotul echipei, cu 16 reuşite.

Maxim a reuşit cel mai bun fotbal din cariera sa la Gaziantep, sub conducerea lui Marius Şumudică. Când românul era pe bancă, formaţia se lupta la primele locuri, dar acesta a fost demis după câteva comentarii ce nu au convenit conducerii.

Şumudică declarase că are mai multe oferte, din Turcia şi din afară, cu scopul de a îi face pe şefii lui Gaziantep să îi mărească salariul, dar încercarea sa nu a dat roade, ba chiar l-a costat slujba.

În locul său a venit Ricardo Sa Pinto, însă forma echipei a scăzut drastic sub tehnicianul portughez, iar visele lui Gaziantep de a juca în cupele europene s-a năruit.

În cursul zilei de joi, Alex Maxim a semnat oficial prelungirea de contract cu Gaziantep, a anunţat clubul pe reţelele de socializare. Internaţionalul român şi-a dat acordul să continue în Turcia până în 2024.

Alex Maxim a semnat pe doi ani

"Maxim, care şi-a făcut un nume datorită caracterului său şi a ajutorului oferit echipei prin talentul său, va căuta succesul la echipa noastră până în 2024.

La semnarea contractului au participat preşedintele Cevedet Akinal, Mehmet Ali Simsek, Mesun Akin şi Emran Ozdagli. Îi dorim lui Alexandru Maxim mult succes sub culorile clubului nostru", se arată în comunicatul emis de club.

Alex Maxim, fotbalist cu 47 de selecţii pentru echipa naţională, şi-a dat acordul să continue la Gaziantep până în 2024, când va avea 34 de ani. În 61 de meciuri pentru club, acesta a reuşit 25 ed goluri şi şase assist-uri.

Afla mai multe despre: alex maximtransfer maximcontract maximgaziantep 

viewscnt
Articole similare