Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Clubul din play-out-ul Ligii 1 a dat lovitura cu un fost fotbalist de la Inter! "A semnat un contract pe trei ani"

OFICIAL | Clubul din play-out-ul Ligii 1 a dat lovitura cu un fost fotbalist de la Inter! "A semnat un contract pe trei ani"galerie foto

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul Vlad Mitrea este noul fotbalist al lui Sepsi OSK, care a reuşit să-l aducă pe jucătorul român, după ce clubul său, Lokeren, a falimentat.

UPDATE | Sepsi a confirmat transferul lui Vlad Mitrea, care a semnat pe trei sezoane cu echipa din play-out-ul Ligii 1. 

"Un nou tânăr de perspectivă s-a alăturat lotului Sepsi OSK. Este vorba de mijlocaşul Vlad Mitrea, de 19 ani, care a semnat un contract valabil pe trei ani cu clubul nostru. Noul nostru jucător a evoluat ultima oară pentru gruparea belgiană KSC Lokeren", a precizat gruparea din Liga I.


La clubul belgian evolua, din septembrie 2019, Vlad Mitrea (19 ani), fost internaţional sub 18 ani. Mijlocaşul ofensiv a crescut la Dinamo, însă în 2017 a fost cumpărat de Inter Milano pentru 200.000 de euro. La formaţia italiană a evoluat doar la grupele sub 17 şi sub 18 ani, până să fie lăsat pe liber. 

Vlad Mitrea a semnat cu Sepsi

Tânărul mijlocaş trecut şi pe la echipele Under ale lui Inter a fost convins de Sepsi să revină în român, conform anunţului presei din Belgia:

"Mai mulţi jucători au plecat de la Lokeren, după ce clubul a intrat în insolvenţă. Unul dintre jucători merge în România. Conform surselor noastre, Vlad Mitrea a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea din prima ligă din România, Sepsi Sfântu Gheorghe", anunţă belgienii de la voetbalnieuws.

Sporting Club Lokeren, grupare fondată în 1923, în faliment

Sfertfinalistă în Cupa UEFA, în 1981, Lokeren, echipă clasată pe ultimul loc în liga a doua belgiană înaintea întreruperii competiţiilor din cauza pandemiei de coronavirus, şi-a văzut retrasă licenţa de club profesionist la începutul lunii, de către federaţia belgiană (URBSFA).

Clubul spera să găsească banii necesari pentru a-şi achita datoriile care, potrivit presei belgiene, sunt estimate la 5 milioane de euro, demers fără succes însă.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sepsivlad mitreavlad mitrea sepsi 

viewscnt
Articole similare