Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Coleg de cinci stele pentru Răzvan Marin! Ryan Babel a semnat cu Ajax

OFICIAL | Coleg de cinci stele pentru Răzvan Marin! Ryan Babel a semnat cu Ajaxgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Ryan Babel (33 de ani) s-a întors la Ajax. Batavii l-au împrumutat pe excentricul fotbalist din "Ţara Lalelelor" de la Galatasaray, pentru şase luni, iar acesta va fi colegul cu Răzvan Marin (23 de ani). Babel, crescut în academia "lăncierilor", vine să o ajute pe Ajax în lupta pentru titlu şi cea din Europa League. Este a treia descălecare a lui Ryan Babel la Ajax, club la care şi-a început cariera de profesionist.

UPDATE 11 ianuarie, 20:27: Ryan Babel a semant cu Ajax. "Am ajuns la un acord cu Ryan Babel! Atacantul este împrumutat cu efect imediat de la clubul turc. Babel a semnat un contract până pe 30 iunie 2020", se arată în anunţul făcut de clubul batav, pe site-ul oficial.


Babel a luat avionul şi s-a oprit la Doha, acolo unde Ajax îşi desfăşoară cantonamentul de iarnă. "Sunt din nou acasă!", le-a spus atacantul jurnaliştilor prezenţi la aeroport. "Mă întorc în oraşul natal, Amsterdam, şi înapoi la clubul meu!", a mai spus Ryan Babel, conform De Telegraaf.

Cu această mutare, Babel vrea să prindă naţionala "Portocalei mecanice" la Euro 2020. Babel mai are contract cu Galatasaray până în 2022, dar următoarele şase luni le va petrece la Amsterdam. Ryan Babel a jucat 20 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon la Galata, timp în care a marcat de cinci ori şi a livrat o pasă de gol. Babel are o cotă de piaţă de patru milioane de euro în acest moment, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.



Atacantul a crescut la Ajax, unde a făcut pasul la echipa mare în 2004. A stat până în 2007. A mai jucat în sezonul 2012/2013, iar aceasta va fi a treia descălecare a sa la clubul batav.

Afla mai multe despre: ryan babelajaxtransfer 

viewscnt
Articole similare