Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Concurenţa cu Ronaldo i-a fost fatală! Moise Kean a plecat de la Juventus. Fotbalistul a ajuns în Premier League

OFICIAL | Concurenţa cu Ronaldo i-a fost fatală! Moise Kean a plecat de la Juventus. Fotbalistul a ajuns în Premier League

Premier League

Comentarii

Moise Kean (19 ani) a plecat de la Juventus Torino chiar după sezonul în care a "explodat" la campioana Italiei şi a debutat şi în Squadra Azzurra. Clubul bianconero nu l-a împrumutat, aşa cum a procedat în sezoanele trecute, ci l-a vândut definitiv.

Everton a anunţat duminică transferul lui Moise Kean de la Juventus. Atacantul italian a semnat un contract valabil în următoarele cinci sezoane. Chiar dacă oficialii clubului englez nu au dezvăluit preţul plătit pentru tânărul fotbalist, italienii menţionează că vor încasa 27,5 milioane de euro. Suma va fi plătită pe durata a trei ani. 

Kean a jucat 13 meciuri sezonul trecut pentru "bătrâna doamnă", reuşind să marcheze şase goluri. El va purta numărul 27 la Everton. 

După plecarea lui Kean, Juventus, ca soluţii în atac, îi mai are în lot pe Cristiano Ronaldo, Mario Mandzukic, Paulo Dybala şi Gonzalo Higuain. 

Afla mai multe despre: moise keanevertonjuventus 

viewscnt
Articole similare