Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Conducătorii fotbalului din Germania au anunţat cât timp este suspendat campionatul

OFICIAL | Conducătorii fotbalului din Germania au anunţat cât timp este suspendat campionatul

Bundesliga

Comentarii

Bundesliga era singurul campionat de top în care se mai juca fotbal, până vineri după-amiază. După ce cazurile de coronavirus au început să apară şi în fotbalul german, Liga Profesionistă de Fotbal (DFL) a anunţa că primele două ligi sunt suspendate.

În urma unei şedinţe care a avut loc luni, DFL a decis ca nici etapa viitoare, cea cu 27, să nu se joace, asta după ce în weekend a fost amânată etapa cu numărul 26. Măsura se aplică atât în Bundesliga, cât şi în 2.Bundesliga, ambele competiţii fiind transmise de Telekom Sport. 

Totodată, a fost anunţată o nouă adunare generală după videoconferinţa pe care UEFA o va organiza marţi. Este posibil ca fotbalul în Germania să fie suspendat şi în luna aprilie, pentru că oficialii ligii estimează că nici în prima săptămână a lunii viitoare nu se poate juca fotbal. 

Bundesliga s-a oprit cu Bayern Munchen în poziţia de lider, cu 55 de puncte. Pe locul doi, la patru puncte distanţă, este Borussia Dortmund. La retrogradare se află Fortuna Dusseldorf, pe locul de baraj şi Werder Bremen şi Paderborn, pe cele care retrogradează direct. 

Afla mai multe despre: bundesliga 

viewscnt
Articole similare