Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Constantin Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova. Ce salariu are antrenorul la olteni

OFICIAL | Constantin Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova. Ce salariu are antrenorul la olteni
Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat că antrenorul Constantin Gâlcă a semnat un contract valabil până la finalul sezonului următor, cu opţiune de prelungire.

"OFICIAL | Bun venit la Ştiinţa, Constantin Gâlcă! 

Constantin Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova. Tehnicianul a semnat cu Ştiinţa un contract valabil până la finalul sezonului competiţional 2024-2025, cu opţiune de prelungire.

Din noul staff tehnic vor mai face parte:

  • Dumitru Uzunea - antrenor secund
  • Iulian Matei - antrenor secund
  • Ciprian Pruna - preparator fizic

Constantin Gâlcă a mai antrenat în trecut FCSB, Espanyol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK, Al-Hazem şi Radomiak. Şi-a trecut în palmares un titlu de campion al României, Cupa României şi Cupa Ligii.

Constantin Gâlcă va conduce în cursul zilei de astăzi primul antrenament în Baza de Pregătire „Ilie Balaci”.

Mult succes!" , se arată în comunicatul Universităţii Craiova.

Conform fanatik.ro, Constantin Gâlcă va avea la Universitatea Craiova un salariu lunar de 20 de mii de euro. Demis de FCSB în vara anului 2015, imediat după ce a câştigat toate cele trei trofee pe plan intern, titlul, Cupa României şi Cupa Ligii, Constantin Gâlcă a preluat-o pe Espanyol, la finalul anului respectiv.

Antrenorul român a fost demis de catalani după doar cinci luni, apoi, după două experienţe în Golf, la Al Taawoun şi Al Fayha, Gâlcă a mers în Danemarca la Vejle.

A stat doi ani şi jumătate, a promovat echipa în prima ligă, însă, în iunie 2021, a rămas liber de contract. Gâlcă şi-a mai încercat norocul la Radomiak, în Polonia, echipă de care s-a despărţit în noiembrie 2023.

Afla mai multe despre: galca 

viewscnt
Articole similare