Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Continuă plecările de la CFR Cluj: ”Îţi mulţumim pentru tot!”

OFICIAL | Continuă plecările de la CFR Cluj: ”Îţi mulţumim pentru tot!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat despărţirea de antrenorul Alin Minteuan, figură emblematică a clubului în ultimii 20 de ani.

Valul schimbării ”mătură” tot la CFR Cluj. După ce Dan Petrescu a părăsit echipa, a venit rândul secundului său, Alin Minteuan, să plece din Gruia.

Alin Minteuan a plecat de la CFR Cluj

Mulţumim pentru tot, Alin Minteuan! Clubul CFR 1907 Cluj anunţă încetarea colaborării cu antrenorul secund Alin Minteuan, al cărui contract a ajuns astăzi la final.

Îţi mulţumim, Alin, pentru toată munca depusă atât ca jucător, cât şi ca antrenor secund al CFR Cluj şi, implicit, pentru cele două decenii petrecute în mijlocul familiei noastre!”, a fost mesajul ardelenilor pe reţelele sociale.

Alin Minteuan este născut şi crescut la Cluj-Napoca. Şi-a început cariera de fotbalist la CFR Cluj, pentru care avea să evolueze între 1993 şi 1997, apoi a făcut pasul către rivala Universitatea Cluj, în sezonul 1997-1998.

Apoi, în următoarele şapte sezoane a evoluat pentru Gloria Bistriţa şi israelienii de la Hapoel Haifa şi Hapoel Beer Sheva. În 2005, Minteuan a ales să se întoarcă la CFR Cluj, pentru alte trei sezoane, fiind un pilon important al ardelenilor în câştigarea titlului şi Cupei, în 2008.

După retragere, a început ca secund al lui Dusan Uhrin Jr. A mai colaborat, printre alţii, cu Antonio Conceicao, Andrea Mandorlini, Sorin Cîrţu sau Dan Petrescu.

De asemenea, în sezonul 2010/2011 a fost instalat drept antrenor principal - 19 meciuri, dar apoi a fost ”retrogradat” secund după venirea lui Jorge Costa.

  • În 2019 a fost ”uns” din nou principal, pentru scurt timp - 4 meciuri. Mai exact, până la aducerea lui Dan Petrescu.
  • În sezonul 2020/2021 a fost principal al celor de la CSM Reşiţa, în Liga 2.

Afla mai multe despre: alin minteuan 

viewscnt
Articole similare