Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Costel Enache şi-a reziliat contractul cu Hermannstadt! El este principalul favorit pentru a-l înlocui

OFICIAL | Costel Enache şi-a reziliat contractul cu Hermannstadt! El este principalul favorit pentru a-l înlocui

Hermannstadt​

Comentarii

Costel Enache a ajuns astăzi la un acord pentru rezilierea contractului cu FC Hermannstadt. Erik Lincar este marele favorit al conducerii sibienilor.

În urma rezultatelor negative din ultima perioadă, Costel Enache şi-a reziliat contractul cu FC Hermannstadt, de comun acord cu oficialii sibieni.

În următoarele ore, Iuliu Mureşan va anunţa numele celui care va prelua pe FC Hermannstadt, formaţia ce ocupă locul 12 în Liga 1, cu 10 puncte. Potrivit surselor TelekomSport, principal pentru a prelua formaţia din Sibiu este Erik Lincar, cel care a renunţat în urmă cu câteva zile la banca tehnică a liderului din Liga a 2-a, Turris Turnu Măgurele, după mai multe neînţelegeri cu conducătorii clubului. Se pare că Iuliu Mureşan discută de câteva zile cu Erik Lincar şi sunt şanse foarte mari ca instalarea acestuia să se realizeze curând.

Costel Enache, care la un moment dat a refuzat-o pe FCSB pentru a rămâne la Sibiu o lasă pe Hermannstadt pe locul 12.

Comunicat oficial FC Hermannstadt:

A.F.C. Hermannstadt a reziliat astăzi în condiţii amiabile contractul cu antrenorul Constantin Enache. Sub conducerea tehnicianului în vârstă de 46 de ani, echipa sibiană a strâns 10 puncte în 11 etape şi se situează pe locul 12 în Liga I după 3 victorii, un egal şi 7 înfrângeri. Pe această cale, clubul nostru îi mulţumeşte încă o dată pentru tot binele făcut echipei şi pentru performanţa de a califica pe A.F.C. Hermannstadt în optimile de finală ale Cupei României. În zilele următoare, A.F.C. Hermannstadt va anunţa oficial numirea unui nou antrenor şi ce schimbări vor
interveni în cadrul staffului.

Mult succes în carieră, Costel Enache!

Afla mai multe despre: costel enache 

viewscnt
Articole similare