Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Costel Gâlcă revine în fotbal după aproape 2 ani! A fost prezentat la noua sa echipă: ”Trebuie să câştigăm în fiecare zi!”

OFICIAL | Costel Gâlcă revine în fotbal după aproape 2 ani! A fost prezentat la noua sa echipă: ”Trebuie să câştigăm în fiecare zi!”

Stranieri

Comentarii

După 16 luni de pauză, Coste Gâlcă şi-a găsit un nou angajament! Fostul tehnician al Stelei şi al lui Espanyol a semnat cu Vejle, ultima clasată din Danemarca.

Antrenorul român a fost deja prezentat oficial la Vejle! În Danemarca, Gâlcă îl va avea secund pe Dumitru Uzunea.

"Când eram mai tânăr, în 1985, am văzut-o pe Vejle Boldklub jucând împotriva echipei Steaua. Atunci Allan Simonsen a marcat la Bucureşti, jucător care m-a impresionat. Cunoştinţele mele despre campionatul din Danemarca au avut un cuvânt de spus în momentul în care am ales să vin aici. Este un campionat bun, în care echipele sunt apropiate ca nivel, iar stilul de joc al formaţiilor este dat de calităţile tehnice bune ale jucătorilor.

În acelaşi timp, Vejle Boldklub are un departament cu fotbalişti talentaţi, care reprezintă o parte importantă din ADN-ului clubului. Consider că dacă un jucător este suficient de bun, el trebuie să joace, iar lucrul acesta l-am demonstrat prin fapte la fostele echipe pe care le-am antrenat. Sper ca suporterii să ne susţină şi să ne ajute să înregistrăm rezultate diferite de cele obţinute în ultimele trei meciuri.

Acum vom începe sezonul al doilea, iar munca va începe chiar de astăzi, la antrenamente.  Eu pot fi analizat în funcţie de un singur lucru, dacă voi reuşi să o menţin încă un sezon pe Vejle Boldklub în prima ligă. Şi cred cu toată puterea în acest lucru. Trebuie să câştigăm în fiecare zi", a declarat Constantin Gâlcă, conform site-ului oficial al clubului danez.

Costel Gâlcă era liber de contract din noiembrie 2017, atunci când s-a despărţit de Al Feiha şi a fost şi pe lista CFR-ului, atunci când ardelenii căutau înlocuitor pentru Toni Conceicao.

Vejle este pe locul 14 în Danemarca, ultimul, şi a strâns 19 puncte în 24 de meciuri.

Managerul tehnic al celor de la Velje, Jacob Kruger, spune că în staff va fi păstrat analistul Morten Bisgaard, care îl va ajuta pe Gâlcă să se adapteze la campionatul danez. De asemenea, în staff-ul tehnicianului român va fi cooptat şi Johan Sandahl, care a mai fost secund la Velje în 2017.

"Am lucrat din greu începând cu duminică să găsim o echipă care să se completeze bine. Gâlcă vine cu un secund şi un antrenor cu portarii alături de care a mai lucrat în trecut, dar era clar că nu au cunoştinţe despre Super Liga daneză, motiv pentru care ne-am şi dorit să ţinem alături o capacitate precum Morten Bisgaard, care a lucrat ca analist în acest sezon şi cunoştea atât echipa, cât şi adversarii", a declarat Jacob Kruger.

Afla mai multe despre: galcavejledanemarca 

viewscnt
Articole similare