Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Costel Pantilimon a fost transferat definitiv de Nottingham Forest de la Watford

OFICIAL | Costel Pantilimon a fost transferat definitiv de Nottingham Forest de la Watford

Transferuri

Comentarii

Clubul Nottingham Forest a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, că şi-a asigurat serviciile portarului român Costel Pantilimon, transferat de la Watford, de unde a fost împrumtuat în sezonul trecut.

Pantilimon, care mai avea contract cu Watford până în 2019, i-a convins pe oficialii divizionarei secunde în cea de-a doua jumătate a sezonului trecut, perioadă în care a evoluat sub formă de împrumut. 13 partide a adunat Pantilimon în returul campionatului trecut la Nottingham, care s-a hotărât să îl transfere definitiv.

"Nottingham anunţă cu bucurie că portarul Costel Pantilimon a revenit la club, în urma unui transfer definitiv", se se arată în comunicat, precizându-se că goalkeeper-ul român a semnat un contract valabil trei ani pentru o sumă nedezvăluită.

În vârstă de 31 de ani, Pantilimon se desparte de Watford după doi ani şi jumătate, timp în care a apărat în doar opt meciuri. El a fost împrumutat şi la Deportivo La Coruna. De-a lungul carierei, Pantilimon a mai fost legitimat la Poli Timişoara, Manchester City şi Sunderland.

Afla mai multe despre: pantilimontransfernottingham 

viewscnt
Articole similare