Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Craiova s-a despărţit şi de Gustavo: "Îţi mulţumim pentru tot ceea ce ai realizat la Ştiinţa"

OFICIAL | Craiova s-a despărţit şi de Gustavo: "Îţi mulţumim pentru tot ceea ce ai realizat la Ştiinţa"

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Craiova a anunţat, luni, pe site-ul oficial, transferul mijlocaşului brazilian Gustavo la echipa chineză Liaoning Whowin.

"Aflat în ultimul an de contract, mijlocaşul Gustavo Di Mauro a decis să răspundă unei noi provocări şi va pleca în China. Clubul Universitatea Craiova a ajuns la un accord cu formaţia chineză Liaoning Whowin pentru transferul definitiv al unuia dintre jucătorii care a făcut parte din echipa ce a adus primul trofeu la Craiova după 25 de ani de aşteptare. Gusti, îţi mulţumim pentru tot ceea ce ai realizat la Ştiinţa în cei doi ani petrecuţi la Craiova!", se precizează în comunicat.

Mijlocaşul brazilian Gustavo Di Mauro a semnat cu Craiova în vara lui 2016, după cinci ani petrecuţi în fotbalul italian.

A început fotbalul la gruparea Audax Gremio, iar în Italia a evoluat pentru Salernitana, Lecce, Novara şi Messina. A debutat în alb-albastru în prima victorie stagională a sezonului 2016 - 2017, cu ASA Târgu Mureş. Gustavo a evoluat în 39 de partide în sezonul trecut (32 în Liga I Betano, 5 în Cupa României şi două în UEFA Europa League), fiind unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei, reuşind să înscrie 14 goluri şi să ofere patru pase decisive.

Afla mai multe despre: gustavocraiovaoficial 

viewscnt
Articole similare