Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Craiova şi-a luat Predator. Oltenii şi-au prezentat noua achiziţie şi l-au asemănat pe Fortes cu celebrul extraterestru

OFICIAL | Craiova şi-a luat Predator. Oltenii şi-au prezentat noua achiziţie şi l-au asemănat pe Fortes cu celebrul extraterestru
Comentarii

Transferul lui Carlos Fortes a fost unul dintre cele mai fierbinţi subiecte ale perioadei de mercato din această iarnă, din Liga 1. Prima oară dat la o echipă din Serie B, apoi la FCSB, portughezul va rămâne în cele din urmă în Liga 1, dar nu la Gaz Metan.

UPDATE 10:35 | Fortes a fost prezentat la Universitatea. Atacantul Carlos „Predator” Fortes a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe 3 ani şi jumătate, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Acesta va efectua în această după-amiază primul antrenament cu Universitatea Craiova. El va îmbrăca tricoul cu numărul 29.

UPDATE 10:00 | Aseară, toate detaliile au fost puse la punct, iar Carlos Fortes a semnat cu Universitatea Craiova. În cursul zilei de astăzi, oltenii îl vor prezenta pe atacantul portughez.


Carlos Fortes urmează să ajungă la U Craiova şi îi va lua locul lui Mitriţă în lotul condus de Devis Mangia. Transferul internaţionalului român la New York City FC a fost oficializat luni. Informaţia a fost confirmată chiar de preşedintele Craiovei: "La Fortes in 24 de ore veţi şti cum stau lucrurile. Dar aşa cum le spuneam unor colegi de breasla, nu iese fum fără foc, şi ca la Mitriţă, şi în cazul Fortes proverbul e valabil. Şi la el e o procedură, cum a fost la Mitriţă. Dacă trece de toate aceste probe, inclusiv vizita medicală va fi confirmat", a spus Marcel Popescu, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Carlos Fortes a fost la un pas de a se transfera la FCSB, dar impresarii jucătorului au blocat transferul. În vârstă de 24 de ani, Carlos Fortes se află la Gaz Metan Mediaş din vară. El a impresionat încă de la primele meciuri jucate în Liga 1, dar treptat nivelul jocului său a scăzut. Până în prezent, Fortes a strâns 16 meciuri pentru formaţia ardeleană, timp în care a reuşit cinci goluri şi două pase decisive.

În prima etapă din 2019, U Craiova a remizat, 0-0, în deplasare cu Viitorul Constanţa. Fortes ar putea să debuteze chiar în Bănie, la derby-ul cu CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: carlos fortesu craiovatransfer 

viewscnt
Articole similare