Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Craiova şi-a prezentat noul portar! Mangia merge pe mâna unui italian crescut de AS Roma

OFICIAL | Craiova şi-a prezentat noul portar! Mangia merge pe mâna unui italian crescut de AS Roma
Comentarii

Mirko Pigliacelli este noul portar al Universităţii Craiova! Goalkeeperul italian şi-a făcut junioratul la AS Roma şi are 131 de partide jucate în Serie B.

Transferul lui Pigliacelli a fost anunţat oficial pe site-ul Craiovei, acolo unde oficialii Ştiinţei au notat formaţiile pe la care noul ”leu” a evoluat de-a lungul carierei.

Mirko şi-a început cariera de fotbalist la AS Roma Primavera, acolo unde a câştigat, în sezonul 2010 – 2011, campionatul de juniori şi anul următor Cupa Italiei, tot la juniori.

Este pentru prima oară când Pigliacelli părăseşte Italia. Pe parcursul carierei sale de fotbalist profesionist a evoluat doar la echipe din Italia: AS Roma Primavera (54 de meciuri), Sassuolo (un meci), Pescara (14 meciuri), Reginna (21 de meciuri), Frosinone (17 meciuri), Trapani (21 de meciuri) şi Pro Vercelli (60 de meciuri). A evoluat, în total, în 131 de partide din Serie B.

Mirko Pigliacelli şi-a reprezentat ţara în cadrul echipelor Naţionale Under-18, Under-19, Under-20 şi Under-21 ale Italiei, după cum notează site-ul craiovenilor.

Afla mai multe despre: craiovaportarcsu craiovapigliacelli,  

viewscnt
Articole similare