Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Cristi Manea a fost prezentat la CFR Cluj. Ce mesaj a avut campioana pentru fotbalist

OFICIAL | Cristi Manea a fost prezentat la CFR Cluj. Ce mesaj a avut campioana pentru fotbalist

Superliga

Comentarii

Cristian Manea este noul fotbalist al lui CFR Cluj. Fundaşul dreapta a semnat, vineri, contractul cu campiona României şi va evolua sub comanda lui Dan Petrescu până în vară.

Cristian Manea, împrumutat la CFR Cluj

UPDATE | Oficial! Cristian Manea a fost anunţat ca noul fotbalist al campioanei României. "Bine ai revenit, Cristian Manea! Clubul CFR 1907 Cluj anunţă un nou transfer! Fost campion cu echipa noastră în sezoanele 2017-2018 şi 2018-2019, Cristian Manea, a revenit în Gruia. Îi urăm bun venit la CFR Cluj şi multă baftă în tricoul “alb-vişiniu”!", a transmis CFR Cluj. 


Fundaşul dreapta nu a continuat la CFR Cluj, în vara anului 2018, atunci când i-a expirat împrumutul şi, după ce a ratat transferul în străinătate, a ajuns la FCSB. 

La jumătate de an de la aventura la vicecampiona României, Cristi Manea a revenit la CFR Cluj. Conform informaţiilor Telekom Sport, fundaşul dreapta a semnat contractul, care e valabil până în vară, şi va fi prezentat oficial în curând. 

Cristi Manea a fost transferat de FCSB după Campionatul European de Tineret şi a fost atunci considerată una dintre cele mai interesante mutări din Liga 1. Mai ales că tânărul fundaş dreapta a fost la EURO 2019 unul dintre cei mai buni jucători ai României U21, alături de care a ajuns până în semifinalele competiţiei. FCSB l-a luat sub formă de împrumut, de la Apollon Limassol, cu opţiune pentru un transfer definitiv.

Fundaşul nu a primit însă prea multe şanse la FCSB, pe motiv că este în urmă cu pregătirea fizică şi că Valentin Creţu - titularul postului de fundaş dreapta - este în formă. În realitate, se pare că Gigi Becali n-a vrut să-i achite clauza pentru transferul definitiv.

Interesant este că Manea a fost cumpărat de Apollon Limassol în vara lui 2014, însă nu a jucat nici măcar un minut pentru echipa cipriotă. În tot acest timp, Cristi Manea a fost împrumutat la Mouscron, CFR Cluj şi FCSB.

  • 3,2 milioane de euro este cota lui Cristi Manea pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cristi maneacristi manea cfr clujcristi manea transfer cfr clujcristi manea fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare