Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CSM Bucureşti a rămas fără antrenor. Tomas Ryde şi-a dat demisia. Cine va pregăti echipa la meciul de duminică

OFICIAL | CSM Bucureşti a rămas fără antrenor. Tomas Ryde şi-a dat demisia. Cine va pregăti echipa la meciul de duminică

Handbal

Comentarii

Antrenorul suedez Tomas Ryde a decis să plece de la conducerea echipei CSM Bucureşti chiar înainte de primul meci din noul sezon al Ligii Campionilor, care va avea loc duminică, în deplasare, cu Team Esbjerg.

"Tehnicianul suedez al echipei feminine de handbal a anunţat astăzi managementul CSM Bucureşti că a luat decizia de a încheia raporturile contractuale cu clubul nostru, din motive personale.

CSM Bucureşti îi mulţumeşte lui Tomas Ryde pentru eforturile şi pentru implicarea avute de la începutul sezonului şi îi urează mult succes în celelalte proiecte în care este implicat.

Poziţia de antrenor principal al echipei de handbal feminin a CSM Bucureşti va fi preluată de secundul Adrian Vasile, cel care se află alături de club încă din anul 2014 şi care a contribuit la câştigarea Ligii Campionilor în 2016, precum şi la toate trofeele naţionale obţinute în această perioadă" , se arată în comunicatul de pe site-ul oficial al CSM-ului.

CSM Bucureşti debutează în noul sezon al Ligii Campionilor, duminică, pe terenul lui Esbjerg, iar meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 3, de la ora 17:50.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare