Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dan Petrescu a fost prezentat la Kayserispor. Primele declaraţii date de român la noua sa echipă

OFICIAL | Dan Petrescu a fost prezentat la Kayserispor. Primele declaraţii date de român la noua sa echipă
Comentarii

Dan Petrescu a fost prezentat oficial la Kayserispor, unde îi va antrena pe românii Cristian Săpunaru, Denis Alibec şi Silviu Lung Jr.

UPDATE | Dan Petrescu a fost prezentat oficial la Kayserispor. Antrenorul român a semnat un contract pe un sezon şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Dan Petrescu va debuta pe banca noii sale echipe, pe 16 ianuarie, pe terenul lui Gaziantep, fostul club al lui Marius Şumudică.


Venit de la Dubai, unde s-a aflat în vacanţă, Petrescu a mers de la aeroportul din Kayseri (centrul Turciei) la complexul sportiv al echipei pentru a se întâlni cu preşedintele clubului, Berna Gozbaşi, şi cu alţi membri din conducerea grupării.

"Sunt foarte încântat pentru că e prima dată lucrez la un club din Turcia. Aştept cu nerăbdare să muncesc pentru a o menţine pe Kayserispor în prima ligă. Am fost în contact cu preşedintele în ultimele 2 săptămâni. Am urmărit ieri meciul şi sunt foarte mulţumit de rezultat (n.r. - 1-0, acasă, cu Malatyaspor)", a spus el, la sosire, potrivit hurriyet.com.tr.

Petrescu va semna, luni, contractul şi va conduce apoi primul antrenament. Antrenorul român îl va înlocui la Kayserispor pe Samet Aybaba.

După 17 partide disputate, echipa la care sunt legitimaţi Cristian Săpunaru, Silviu Lung şi Denis Alibec ocupă locul 18, retrogradabil, cu 16 puncte, la trei punte de Genclerbirligi, de pe locul 17, care asigură menţinerea în prima ligă turcă.

În vârstă de 53 de ani, Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj la 20 noiembrie 2020, iar locul acestuia a fost luat de Edward Iordănescu.

El şi-a început al doilea mandat la CFR Cluj în martie 2019. Sub conducerea lui Dan Petrescu, echipa a câştigat campionatul în sezoanele 2018/2019 şi 2019/2020 şi s-a calificat în grupele Ligii Europa după fiecare titlu.

Petrescu a mai condus CFR Cluj în sezonul 2017/2018, când de asemenea echipa a câştigat campionatul.

El a mai antrenat în carieră echipele Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Târgu Mureş, Jiangsu Suning, Al Nasr şi Guizhou Henfeng.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare