Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Daniel Pancu a semnat! Antrenorul şi-a prelungit contractul cu Rapid

OFICIAL | Daniel Pancu a semnat! Antrenorul şi-a prelungit contractul cu Rapid

Rapid

Comentarii

Suflarea vişinie a primit luni un anunţ care îi va bucura nespus. Daniel Pancu va rămâne la echipa din Giuleşti şi va încerca promovarea în Liga 1.

Unul dintre cei mai iubiţi fotbalişti din Giuleşti şi-a prelungit contractul pentru încă trei sezoane şi astfel va fi antrenorul Rapidului cel puţin până în 2022, obiectivul, evident, fiind readucerea echipei în Liga 1. 

„Acum că am semnat pe trei ani sunt sigur că voi duce Rapid în topul fotbalului românesc”, a spus Pancu după semnarea contractului. 

Daniel Pancu (41 de ani) a sosit la Rapid în 1997, evoluând în mai multe rânduri pentru echipa noastră, pentru care a înscris peste 100 de goluri.

"Pancone" a devenit antrenorul principal al Rapidului în sezonul trecut, cu care a promovat în liga secundă, după ce a câştigat detaşat seria a II-a din Liga 3, debutând pe banca giuleşteană în etapa a VII-a, cu o victorie, 2-1, împotriva Medgidiei.

În carieră, Pancu a mai evoluat pentru Poli Iaşi, Cesena, Beşiktaş Istanbul, Bursaspor, Terek Groznyi, CSKA Sofia, FC Vaslui şi FC Voluntari, încheindu-şi cariera de jucător tot la Rapid, după un meci cu Înainte Modelu, în sezonul 2018/2019.

La echipa naţională, "Pancone" a marcat de 9 ori în 27 de meciuri, cu Ucraina (2), Luxemburg, Danemarca, Scoţia, Macedonia, Andorra (2) şi Slovacia.

Cu Rapid, cel poreclit "Panco Italiano" a câştigat un titlu de campion (1999), trei Cupe ale României (1998, 2002 şi 2006) şi două Supercupe ale României (1999, 2002), trecându-şi în palmares şi un campionat al Turciei (2003), dar şi o Cupa a Turciei (2006), ambele cu Beşiktaş.

Afla mai multe despre: daniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare