Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | De la AS Roma şi LA Galaxy la Chindia Târgovişte! Viorel Moldovan a primit întăriri pentru a se salva de la retrogradare

OFICIAL | De la AS Roma şi LA Galaxy la Chindia Târgovişte! Viorel Moldovan a primit întăriri pentru a se salva de la retrogradare

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte a bifat două transferuri dintr-o lovitură, iar cei doi fotbalişti aduşi de dâmboviţeni pentru a îi ajuta în lupta pentru salvarea de la retrogradare au echipe cu nume în CV-ul lor.

Nou-promovata a anunţat joi transferurile lui Bradley Diallo (29 de ani) şi Valmir Berisha (23 de ani). Ambii jucători au semnat contracte valabile până în 2021 cu gruparea "roş-albastră". 

OFICIAL | De la AS Roma şi LA Galaxy la Chindia Târgovişte

Diallo, fundaş central, are deja experienţă în Liga 1. El a jucat în România la Gaz Metan şi Poli Iaşi, însă are un trecut interesant. Crescut de Marseille, francezul a petrecut trei ani în Statele Unite, la LA Galaxy, bifând 19 partide pentru clubul din Major League Soccer. 

De cealaltă parte, Berisha este un atacant suedez, născut în Kosovo. El a reprezentat naţionala Suediei la sub 17 şi sub 19 ani, dar şi la Jocurile Olimpice din 2016. În 2013 a fost cumpărat de AS Roma, însă nu s-a impus la italieni şi a fost împrumutat o scurtă perioadă la Panathinaikos, înainte să fie lăsat liber de contract. Ultima dată el a evoluat la Velez Mostar, în Bosnia. 

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Bradley Diallo, fotbalist cu 30 de meciuri în Liga 1 
  • Berisha este cotat acum la 125.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. El a fost cumpărat de AS Roma pentru 500.000 de euro 

Înainte de reluarea campionatului, Chindia este pe locul 12 în Liga 1, la un singur punct distanţă de primul loc direct retrogradabil. Liga 1 reîncepe, în direct la Telekom Sport, pe 31 ianuarie. 

Afla mai multe despre: chindiatransferuritransferuri liga 1 

viewscnt
Articole similare