Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Declinul unui campion mondial! A fost din nou transferat. La doar 28 de ani a ajuns să joace în Rusia

OFICIAL | Declinul unui campion mondial! A fost din nou transferat. La doar 28 de ani a ajuns să joace în Rusia

Borussia Dortmund

Comentarii

În 2014 era unul dintre marcatorii în meciul cu Brazilia, 7-1, iar câteva zile mai târziu a jucat în finala câştigată împotriva Argentinei. În ciuda faptului că a avea potenţialul să devină un adevărat star în Premier League, la doar 28 de ani a ajuns să joace în prima ligă din Rusia.

Spartak Moscova a anunţat miercuri împrumutul lui Andre Schurrle (28 de ani). Borussia Dortmund l-a cedat pe atacantul neamţ pentru un sezon, însă ruşii au opţiunea de a îl cumpăra definitiv pe campionul mondial. 

Schurrle a fost împrumutat sezonul trecut la Fulham, în Premier League, însă fotbalistul nu a mai rămas la echipă londoneză, ca urmare a faptului că aceasta a retrogradat înapoi în Championship. De departe, şansa carierei lui Schurrle a venit în 2013, atunci când a fost cumpărat de Chelsea, însă doar doi ani mai târziu, a fost cedat pentru 32 de milioane de euro la Wolfsburg. 

În total, de-a lungul timpului, pentru Schurrle s-au plătit 92,93 de milioane de euro, însă germanul nu a reuşit să stea foarte mult timp la nicio echipă. 

 

Afla mai multe despre: andre schurrlegermaniatransfer 

viewscnt
Articole similare