Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Denis Ciobotariu a fost prezentat la CFR Cluj! VIDEO | Primele cuvinte ale lui "Ciobi" după ce a îmbrăcat tricoul campioanei

OFICIAL | Denis Ciobotariu a fost prezentat la CFR Cluj! VIDEO | Primele cuvinte ale lui "Ciobi" după ce a îmbrăcat tricoul campioanei

CFR Cluj

Comentarii

Denis Ciobotariu (21 de ani) a fost prezentat oficial la CFR Cluj, club care l-a cumpărat de la Dinamo. Campioana a făcut anunţul pe pagina de Facebook.

CFR a profitat la maximum de faptul că interdicţia la transferuri a fost suspendată de TAS, după decizia Comisiei de Disciplină, şi i-a transferat mai întâi pe Alex Chipciu (30 de ani), care a venit liber de contract, iar acum pe Denis Ciobotariu (21 de ani) de la Dinamo, în schimbul căruia, din informaţiile Telekom Sport, a plătit 500.000 de euro.

Ciobotariu a vorbit într-un clip de prezentare despre noua aventură din cariera sa. "Mă bucur foarte mult că îmbrac tricoul campioanei, este o mândrie pentru mine şi un pas înainte. M-am bucurat mult. Prima dată a fost o discuţie, la un moment dat când au fost blocate transferurile. Am sperat să se ridice acel blocaj şi totul a fost bine. Mă bucur foarte mult. Pentru mine e o mândrie să îmbrac tricoul campioanei. Sper să mă adaptez repede şi să joc bine.

Colegii m-au primit foarte bine, sper să mă adaptez cât mai repede şi să intru cu ei. Sunt bucuros că dânsul (n.r. - Dan Petrescu) m-a vrut aici, sunt mândru, voi da totul pe teren. Obiectivele mele sunt să mă adaptez, să joc şi să iau titlul"
, a spus Denis Ciobotariu la prezentare.

În acest sezon, la Dinamo, Denis Ciobotariu a jucat 18 meciuri în Liga 1 şi a marcat de două ori. Transfermarkt îi oferă o cotă de 650.000 de euro lui Ciobotariu.

Afla mai multe despre: denis ciobotariuoficialcfr cluj 

viewscnt
Articole similare