Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL Denis Ciobotariu s-a transferat la CFR Cluj. Fundaşul a părăsit deja cantonamentul echipei sale

OFICIAL Denis Ciobotariu s-a transferat la CFR Cluj. Fundaşul a părăsit deja cantonamentul echipei sale

Dinamo București

Comentarii

FC Dinamo a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, transferul definitiv al fundaşului Denis Ciobotariu la CFR Cluj.

FC Dinamo a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, transferul definitiv al fundaşului Denis Ciobotariu la CFR Cluj. Format la Dinamo, Ciobotariu a jucat 20 de partide în acest sezon, marcând două goluri.

El a jucat 45 de minute în meciul amical cu Dinamo Dresda şi a părăsit cantonamentul din Spania pentru a se alătura lotului clujean.

Ciobotariu va împlini 22 de ani la 10 iunie.

Despre situaţia de la Dinamo, Ioan Becali a discutat pe scurt la Telekom Sport. În ciuda faptului că formaţia din Ştefan cel Mare a pierdut jucători importanţi ca Dan Nistor şi Denis Ciobotariu, Becali nu crede că Dinamo va ajunge în situaţia disperată de a se lupta pentru evitarea retrogradării: ”Ei speră la playoff, dar eu cred că este aproape imposibil. Să se gândească să promoveze jucătorii tineri, pentru că altfel dacă o făceau erau în altă situaţie acum. Nu cred că vor ajunge la retorgradare. Au un antrenor bun, un lot bun. Nu o văd ca pe o echipă care să se bată la retrogradare” a mai adăugat celebrul (fost) agent FIFA.

Denis Ciobotariu a primit premiul pentru cea mai spectaculoasă ascensiune din fotbalul românesc în acel an. Denis Ciobotariu are 21 de ani şi evolua la Dinamo din 2017. El a fost crescut de gruparea din Ştefan cel Mare, dar a fost promovat la prima echipă în acel an. Fiul lui Liviu Ciobotariu, Denis este şi internaţional U21 al României, pentru care a bifat deja două selecţii.

Afla mai multe despre: denis ciobotariudinamocfr 

viewscnt
Articole similare