Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Denis Haruţ s-a transferat la FCSB! Prima reacţie a fotbalistului şi ce număr va purta: "Sunt foarte fericit că transferul s-a făcut până la urmă!"

OFICIAL | Denis Haruţ s-a transferat la FCSB! Prima reacţie a fotbalistului şi ce număr va purta: "Sunt foarte fericit că transferul s-a făcut până la urmă!"

FCSB

Comentarii

FCSB a anunţat oficial, sâmbătă, transferul lui Denis Haruţ (21 de ani) de la FC Botoşani.

Denis Haruţ s-a transferat la FCSB, iar liderul Ligii 1 a anunţat oficial mutarea sâmbătă, pe reţelele sociale. Haruţ a luat numărul lui Rădoi la FCSB, 6.

"Bine ai venit, Denis Haruţ! FCSB anunţă transferul lui Denis Haruţ, de la Fotbal Club Botoşani. Fundaşul în vârstă de 21 de ani, care a efectuat deja vizita medicală, va purta tricoul cu numărul 6. Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru!", se arată în comunicatul celor de la FCSB.

FCSB a plătit 661.000 de euro pentru transferul lui Denis Haruţ celor de la FC Botoşani şi a fost de acord să cedeze 20% dintr-un viitor transfer.

”Sunt foarte fericit că s-a făcut acest transfer, până la urmă. Este un pas foarte mare în cariera mea şi sunt onorat că am ajuns la un club atât de mare. Sper să ajut echipa în lupta pentru obiectivele trasate şi îmi doresc foarte mult să mă bucur, alături de noii mei colegi, de titlul de campion la vară”, a spus Denis Haruţ după ce şi-a pus semnătura pe contractul cu FCSB.

Publicată de FCSB pe Sâmbătă, 6 februarie 2021

Denis Haruţ a refuzat iniţial transferul la FCSB

Haruţ a refuzat în urmă cu câteva săptămâni transferul la FCSB, deoarece clubul bucreştean i-a propus să semneze două contracte, unul pe cinci ani şi altul, în prelungirea primului, pe doi ani. În vârstă de 21 de ani, Haruţ, internaţional de tineret, a fost format la ACS Poli Timişoara, fiind achziţionat de FC Botoşani în vara anului 2019.

Afla mai multe despre: denis haruttransferoficialfcsb 

viewscnt
Articole similare