Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Diego Godin şi-a anunţat plecarea, după nouă ani, de la Atletico Madrid. Cu ce echipă va semna

OFICIAL | Diego Godin şi-a anunţat plecarea, după nouă ani, de la Atletico Madrid. Cu ce echipă va semna

La Liga

Comentarii

Căpitanul echipei Atletico Madrid, urguayanul Diego Godin, şi-a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, plecarea de la formaţia spaniolă, la finalul acestui sezon.

"Nu este numai un club pentru mine, este familia mea. Este greu să pleci de acasă. Este finalul unui ciclu, cel mai frumos din cariera mea sportivă şi din viaţa mea. Sunt mândru de a fi făcut parte din acest frumos capitol al istoriei clubului", a declarat, cu lacrimi în ochi, fundaşul de 33 de ani.

Venit la Atletico Madrid în vara anului 2010, Godin a jucat 387 de meciuri pentru "colchoneros", câştgând un titlu în Spania, două trofee ale Ligii Europa, trei trofee ale Supercupei Spaniei, unul al Cupei Spaniei şi unul al Supercupei Europei. El a jucat de două ori finala Ligii Campionilor, în 2014 şi 2016, ambele pierdute în faţa marii rivale Real Madrid. El a mai jucat în ţara sa la Cerro şi Nacional şi în Spania la Villarreal.

Fundaşul în vârstă de 33 de ani va ajunge, cel mai probabil, la Inter Milano, acolo unde este dorit de administratorul delegat al clubului nerazzurro, Beppe Marotta. Mai mult decât atât, presa din "cizmă" a scris în ultima perioadă despre un acord între cele două părţi, mutarea urmând să fie oficializată la finalul sezonului actual. 

Afla mai multe despre: diego godinatletico madrid 

viewscnt
Articole similare