Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo a anunţat că Ante Puljic a semnat. Pe ce perioadă a semnat fundaşul de 31 de ani

OFICIAL | Dinamo a anunţat că Ante Puljic a semnat. Pe ce perioadă a semnat fundaşul de 31 de ani

Superliga

Comentarii

Dinamo a anunţat oficial că l-a transferat pe Ante Puljic, mutare anunţată în exclusivitate de Telekom Sport.

Ante Puljic este oficial jucătorul lui Dinamo. Clubul din Ştefan cel Mare a anunţat că fundaşul de 31 de ani a trecut vizita medicală şi urmează să intre sub comanda lui Dusan Uhrin.

”FC Dinamo Bucureşti anunţă transferul fundaşului central croat Ante Puljic la clubul din Ştefan cel Mare. Ultima oară la Al Faysaly (Arabia Saudită), Ante Puljic a mai evoluat la Dinamo în sezonul 2015-2016, când a jucat 28 de meciuri în toate competiţiile, 21 în campionat, şase în Cupa României şi unul în Cupa Ligii, marcând două goluri în tricoul alb-roşu.

NK Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo Bucureşti, Tom Tomsk şi Al Faysaly sunt echipele la care a evoluat Ante Puljic în carieră. Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală şi va intra în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Dusan Uhrin în cantonamentul de la Săftica”, este comunicatul emis de conducerea lui Dinamo.

Din informaţiile obţinute de Telekom Sport, Puljic a semnat un contract care se întinde pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an.

 

Afla mai multe despre: ante puljic 

viewscnt
Articole similare