Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo a anunţat plecarea lui Straton la rivalii de la FCSB. De ce a ratat Becali transferul lui Pleşca

OFICIAL | Dinamo a anunţat plecarea lui Straton la rivalii de la FCSB. De ce a ratat Becali transferul lui Pleşca

FCSB

Comentarii

FCSB a încercat în ultimele ore să îl achiziţioneze pe goalkeeper-ul Gazului, Răzvan Pleşca, dar nu a reuşit. L-a adus în schimb pe Cătălin Straton, ex Dinamo şi Rapid

UPDATE | Dinamo a anunţat, pe pagina oficială de Facebook, transferul lui Cătălin Straton la FCSB.

"OFICIAL. Cătălin Straton la FCSB

Bucureşti, 19 septembrie 2020. FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul definitiv al portarului Cătălin George Straton la FCSB.

La Dinamo din vara anului trecut, Cătălin Straton a apărat 16 meciuri în tricoul echipei din Ştefan cel Mare, 12 în Liga 1 şi 4 în Cupa României.
Clubul nostru îi mulţumeşte lui Cătălin Straton pentru evoluţiile în poarta dinamoviştilor!

6 este numărul echipelor la care a evoluat portarul Cătălin Straton în carieră: Rapid Bucureşti, FC Vaslui, CS U Craiova, ACS Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi Dinamo Bucureşti.

2 penalty-uri a apărat Cătălin Straton într-un singur meci, Academica Clinceni vs Dinamo Bucureşti, scor 1-3 în sezonul trecut.
31 de ani va împlini Cătălin Straton peste câteva săptămâni, pe 9 octombrie"
, se arată pe pagina clubului Dinamo.

OFICIAL. Cătălin Straton la FCSB Bucureşti, 19 septembrie 2020. FC Dinamo Bucureşti anunţă prin intermediul site-ului...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Vineri, 18 septembrie 2020

Din informaţiile Telekom Sport, Gaz Metan Mediaş nu l-a lăsat pe Răzvan Pleşca la FCSB, astfel că formaţia patronată de Gigi Becali s-a văzut nevoită să se reorienteze.

"E posibil să am o clauză de reziliere de 700.000.000 euro de care nu ştiam, aşa că probabil voi rămâne la Mediaş şi în acest an. Sunt sub contract cu Gaz Metan şi nu mi l-am prelungit acum, era prelungit încă de anul trecut până în vara lui 2021", a declarat Pleşca, într-un interviu EXCLUSIV acordat la începutul lunii, pentru Telekom Sport.

Cătălin Straton la FCSB

FCSB suferă, în acest sezon, la capitolul portari. Andrei Vlad are coronavirus, Ştefan Târnovanu este accidentat, la fel ca şi Răzvan Udrea şi Toma Niga, care în urmă cu o lună au fost infectaţi cu COVID-19. Aşa a ajuns să apere Răzvan Ducan (19 ani), în meciul cu Topola, unde a greşit destul de mult, chiar dacă a avut câteva intervenţii bune şi decisive în final.

Cum Răzvan Pleşca, prima variantă a roş-albaştrilor, s-a lovit de refuzul medieşenilor de a-l lăsat la FCSB, gruparea patronată de Gigi Becali s-a reorientat şi s-a înţeles deja cu Straton, portar pe care Dinamo Bucureşti nu mai contează pentru restul sezonului.

Straton are 30 de ani şi a bifat deja în cariera sa experienţe la Rapid, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Poli Timişoara şi Dinamo.

Afla mai multe despre: cătălin stratonfcsb 

viewscnt
Articole similare