Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo a bifat un nou transfer. Camara, fotbalistul cu meciuri la FC Barcelona, a semnat cu echipa pregătită de Contra

OFICIAL | Dinamo a bifat un nou transfer. Camara, fotbalistul cu meciuri la FC Barcelona, a semnat cu echipa pregătită de Contra
Comentarii

Dinamo a reuşit un nou transfer şi l-a adus, până la finalul actualului sezon, pe Juan Camara, jucător care are şi două meciuri pentru prima echipă a celor de la FC Barcelona.

UPDATE | Juan Camara a semnat contractul cu Dinamo, iar clubul din Ştefan cel Mare a postat o fotografie în care mijlocaşul este alături de directorul sportiv Rufo Callado.

Bun venit la Dinamo Bucureşti, Juan Camara! Bucureşti, 9 septembrie 2020. Transferat temporar de la clubul polonez...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 9 septembrie 2020

"OFICIAL. Juan Camara la Dinamo Bucureşti

Bucureşti, 8 septembrie 2020. Dinamo Bucureşti şi clubul polonez Jagiellonia Białystok au ajuns la acord pentru transferul temporar al fotbalistului spaniol Juan Camara la echipa din Ştefan cel Mare, până la finalul sezonului competiţional 2020-2021.

Mijlocaş ofensiv, născut pe 13 februarie 1994, Juan Camara a sosit la Bucureşti pentru a efectua vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) şi pentru a semna contractul cu clubul nostru, a anunţat directorul sportiv Rufo Collado.

Format la Academia de juniori a clubului Villarreal, Juan Camara a evoluat în carieră pentru Villarreal C, Villarreal B, Barcelona B, Barcelona, Girona şi Reus (toate din Spania), Miedz Legnica şi Jagiellonia Białystok (ambele din Polonia)" , se arată pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo.

OFICIAL. Juan Camara la Dinamo Bucureşti Bucureşti, 8 septembrie 2020. Dinamo Bucureşti şi clubul polonez Jagiellonia...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Marţi, 8 septembrie 2020

Camara este reprezentat de Media Base Sports, agenţia lui Pere Guardiola, fratele antrenorului de la Manchester City şi bun prieten cu Pablo Cortacero. Camara este mijlocaş stânga, însă poate fi folosit şi pe postul de fundaş stânga.

Fotbalistul de 24 de ani a fost crescut în academia celor de la Villarreal, însă a fost transferat de Barcelona şi a jucat o bună perioadă pentru echipa a doua a catalanilor, dar şi sub formă de împrumut la echipe precum Girona sau Reus Deportiu.

Evaluat acum la 400 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Camara are şi două meciuri pentru prima echipă de la FC Barcelona. A jucat într-o partidă de Cupa Spaniei împotriva Valenciei, în care a reuşit chiar să dea un assist, şi a prins şi 16 minute cu Bayer Leverkusen, în UEFA Champions League, în sezonul 2015-2016.

După plecarea de la Barcelona, Camara a luat drumul Poloniei. Prima oară a semnat cu Miedz Legnica, iar anul trecut s-a transferat la Jagiellonia. 

Afla mai multe despre: camarabarcelona 

viewscnt
Articole similare