Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo a făcut un nou transfer spectaculos! A adus un fundaş cu 46 de meciuri în La Liga şi trecut pe la FC Porto şi Fenerbahce

OFICIAL | Dinamo a făcut un nou transfer spectaculos! A adus un fundaş cu 46 de meciuri în La Liga şi trecut pe la FC Porto şi Fenerbahce
Comentarii

Dinamo l-a transferat şi pe fundaşul central Abdoulaye Ba (29 de ani), de la Rayo Vallecano. Apărătorul senegalez a fost transferat definitiv de "câini" şi se va lupta cu Ricardo Grigore şi Ante Puljic pentru un loc de titular.

Abdoulaye Ba a semnat cu Dinamo

Abdoulaye Ba mai avea contract cu Rayo, din liga secundă spaniolă, până în 2021, dar a fost transferat de Dinamo, a anunţat clubul din "Ştefan cel Mare". Senegalezul cu şapte selecţii în naţionala ţării natale a bifat câteva echipe importante de-a lungul carierei. 

"OFICIAL. Abdoulaye Ba, transfer definitiv de la Rayo Vallecano la Dinamo Bucureşti

Rayo Vallecano şi Dinamo Bucureşti au ajuns la un acord în această seară pentru transferul definitiv al fundaşului central Abdoulaye Ba la clubul din Ştefan cel Mare. 

Născut pe 1 ianuarie 1991, în Senegal, Abdoulaye Ba a început fotbalul la Academia de juniorii a clubului FC Porto şi a evoluat în carieră pentru Sporting Covilha, Academica Coimbra, FC Porto, Vitoria Guimaraes, Rayo Vallecano, Fenerbahce, Alanyaspor, 1860 München şi Deportivo La Coruna", a transmis Dinamo. 

Ba a fost crescut de FC Porto, iar în Portugalia a mai jucat Corvulha, Coimbra şi Guimaraes. De asemenea, senegalezul a mai trecut pe la Rayo Vallecano, Fenerbahce, Alanyaspor, 1860 Munich şi Deportivo la Coruna.

46 de meciuri are Ba în La Liga. 

Afla mai multe despre: abdoulaye badinamoabdoulaye ba transfer dinamo 

viewscnt
Articole similare