Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo a reuşit 2 transferuri într-o zi + Verdeş şi Dolha vin în staff

OFICIAL | Dinamo a reuşit 2 transferuri într-o zi + Verdeş şi Dolha vin în staff

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a mai făcut două transferuri, în tentativa de a evita retrogradarea. Balthazar Pierret şi Igor Jovanovic au ajuns în Ştefan cel Mare.

OFICIAL | Dinamo a reuşit 2 transferuri într-o zi + Verdeş şi Dolha vin în staff

Dinamo l-a transferat pe fundaşul central Igor Jovanovic şi pe mijlocaşul francez Balthazar Pierret. Ambii jucători au semnat contracte cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, cu  opţiune de prelungire pentru încă un an. 

De asemenea, ''câini'' au anunţat modificări importante şi în conducerea tehnică, care a fost completată cu Bobi Gheorghiţă Verdeş (41 de ani, antrenor secund) şi Emilian Dolha (42 de ani, antrenor portari), a precizat Iuliu Mureşan.

''TOŢI PENTRU DINAMO!

Fundaşul central Igor Jovanovic (32 de ani, dublă cetăţenie, croată şi germană, ultima oară la Suduva) şi mijlocaşul francez Balthazar Pierret (21 de ani, ultima oară la Boulogne) au semnat contracte cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, cu  opţiune de prelungire pentru încă un an, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook. 

Conducerea tehnică a echipei noastre a fost completată cu Bobi Gheorghiţă Verdeş (41 de ani, antrenor secund) şi Emilian Dolha (42 de ani, antrenor portari), a precizat Iuliu Mureşan.

  • 44 de partide a adunat Igor Jovanovic în Liga 1, 34 pentru Sepsi Sf. Gheorghe şi 10 pentru Astra Giurgiu. A mai evoluat 5 meciuri în Cupa României, unul pentru Sepsi şi patru pentru Astra.
  • 10 meciuri a jucat Balthazar Pierret pentru Boulogne în prima jumătate a acestui sezon competiţional.
  • 2 transferuri a mai efectuat Dinamo Bucureşti în 2022: Răzvan Patriche (Academica Clinceni) şi Marius Tomozei (UTA Arad).

Bine aţi venit la Dinamo Bucureşti!'', a fost anunţul postat pe pagina oficială de Facebook. 

Afla mai multe despre: dinamotransferuri dinamo 

viewscnt
Articole similare