Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo a transferat un fotbalist care a lucrat cu Jose Mourinho la Real Madrid

OFICIAL | Dinamo a transferat un fotbalist care a lucrat cu Jose Mourinho la Real Madrid

Superliga

Comentarii

Dinamo a anunţat oficial transferul lui Tomas Mejias, un portar în vârstă de 31 de ani crescut de Real Madrid, care vine sub formă de împrumut de la Middlesbrough. Mejias a fost transferat până la finalul acestui sezon.

Şefii lui Dinamo continuă seria de transferuri importante. Echipa din Ştefan cel Mare a anunţat oficial că l-a împrumutat pe Tomas Mejias, portar care se află sub contract cu Middlesbrough. 
”Directorul sportiv Rufo Collado anunţă prin intermediul site-ului oficial că Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu clubul englez Middlesbrough FC pentru transferul temporar al portarului spaniol Tomas Mejias Osorio la echipa din Ştefan cel Mare. Născut pe 30 ianuarie 1989, Tomas Mejias a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, a semnat un contract cu clubul nostru până la finalul sezonului competiţional 2020-2021 şi a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Cosmin Contra în cantonamentul de la Săftica”, se arată în comunicatul oficial emis de Dinamo.

Dinamo a transferat un portar crescut de Real Madrid

Tomas Mejias are un CV foarte interesant pentru un jucător din Liga 1. Născut la Madrid, portarul în vârstă de 31 de ani a început fotbalul la Real, unde a trecut pe la toate grupele de juniori, apoi la tineret şi are chiar şi un meci la echipa de seniori, când antrenor era Jose Mourinho. 
A mai jucat ulterior pentru Middlesbrough, Rayo Vallecano, Omonia Nicosia şi din nou Middlesbrough. În sezonul trecut a avut doar două apariţii pentru Middlesbrough, ambele în Cupa Angliei, contra celor de la Tottenham. 
 

Afla mai multe despre: tomas mejias 

viewscnt
Articole similare