Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo are un nou antrenor. Eugen Neagoe şi-a dat acordul şi a semnat. Detaliile contractului

OFICIAL | Dinamo are un nou antrenor. Eugen Neagoe şi-a dat acordul şi a semnat. Detaliile contractului
Comentarii

Eugen Neagoe a fost de acord cu oferta lui Dinamo şi îi va lua astfel locul lui Mircea Rednic. Antrenorul în vârstă de 51 de ani va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă programată miercuri.

UDPATE 22:24 Eugen Neagoe s-a înţeles cu Dinamo şi miercuri va fi prezentarea oficială. Din primele informaţii, fostul antrenor al lui Sepsi ar fi semnat pe doi ani şi ar urma să câştige lunar 10.000 de euro. De asemenea, Neagoe ar urma să primească bonus şi dacă Dinamo intră în play-off, în sezonul următor.

Dinamo a confirmat oficial numirea lui Eugean Neagoe, pe site-ul oficial al clubului şi pe contul de Facebook.


UPDATE 22:12 În aceste momente, negocierile se poată doar între Eugean Neagoe şi Bogdan Bălănescu - directorul general al lui Dinamo. Ionuţ Negoiţă a plecat din biroul său şi i-a lăsat pe cei doi să ducă tratativele la bun sfârşit.


UPDATE 21:22 Eugen Neagoe se află în aceste momente în biroul pe care Ionuţ Negoiţă îl are la hotelul său. Fostul antrenor al lui Sepsi îşi negociază venirea la Dinamo şi pare favorit.


Din informaţiile Telekom Sport, este vorba despre Eugen Neagoe, Claudiu Niculescu, Dan Alexa şi Flavius Stoican.

Eugen Neagoe este principalul favorit la înlocuirea "Puriului". Antrenorul în vârstă de 51 de ani este propunerea lui Florin Prunea, care şi-ar dori, la rândul său, să devină preşedinte la Dinamo. Însă cu o condiţie. Prunea nu acceptă contract pe un singur sezon.

În schimb, fostul antrenor al lui Sepsi, care mai poartă discuţii şi pentru o eventuală revenire la Poli Iaşi, ar merge în Ştefan cel Mare şi fără Prunea, însă doar în cazul în care i se asigură buget de transferuri.

Următorul pe lista lui Negoiţă este Claudiu Niculescu (42 de ani). "Clau-gol", care a mărturisit că deocamdată nu a fost contactat de nimeni de la Dinamo, a fost propus de Ioan Becali. Fostul atacant este antrenorul căruia Mircea Rednic i-a luat locul în octombrie, după doar 20 de zile pe banca echipei la care a cunoscut cele mai mari performanţe din cariera de jucător. Totuşi, Niculescu lasă o portiţă deschisă în privinţa revenirii. Mai multe detalii AICI.

Dan Alexa (39 de ani) este un alt nume luat în calcul de conducerea lui Dinamo. Antrenorul care a retrogradat cu Dunărea Călăraşi în Liga 2 ar fi fost propus de Anamaria Prodan.

Flavius Stoican, propus de Alexandru David, fostul preşedinte al lui Dinamo, se află şi el pe lista lui Dinamo. Tehniciaunl în vârstă de 42 de ani s-a despărţit la finalul sezonului de Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: negoita 

viewscnt
Articole similare