Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo e de neoprit pe piaţa transferurilor. "Câinii" şi-au luat un mijlocaş de la Xanthi

OFICIAL | Dinamo e de neoprit pe piaţa transferurilor. "Câinii" şi-au luat un mijlocaş de la Xanthi

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a mai realizat încă un transfer. Cu două săptămâni înainte de startul noului sezon, "câinii" au bătut palma cu Armindo Rodrigues Mendes Furtado, cunoscut sub numele de "Brito".

"FC Dinamo Bucureşti a ajuns la acord cu mijlocaşul portughez Armindo Rodrigues Mendes Furtado (Brito) pentru a evolua la echipa din Ştefan cel Mare. Brito se va alătura astăzi lotului pregătit de Eugen Neagoe în cantonamentul din Spania, de la Marbella.

Brito a evoluat în ultimele două sezoane competiţionale la Xanthi, în prima ligă a campionatului din Grecia, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Maritimo, Boavista, Gil Vicente, Torreense, Sertanense, Lagoa, Barreirense (toate din Portugalia) şi pentru Recreativo Libolo (Angola).

  • 44 de meciuri, 6 goluri şi două pase decisive a adunat Brito pentru Xanthi în ultimele două sezoane competiţionale, în campionat şi în Cupa Greciei.
  • 2 selecţii are Brito la prima reprezentativă a Insulelor Capului Verde.
  • 89 de partide a jucat Brito în prima ligă a campionatului din Portugalia pentru Maritimo, Boavista şi Gil Vicente. A înscris 5 goluri şi avut 5 pase decisive.
  • 31 de ani a împlinit Brito, fiind născut pe 16 noiembrie 1987, la Moita, în Portugalia" , se arată în postarea de pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Afla mai multe despre: dinamobrito 

viewscnt
Articole similare