Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Dinamo l-a prezentat pe René Román Hinojo. Portarul venit din Spania a semnat pe două sezoane cu echipa lui Contra

OFICIAL | Dinamo l-a prezentat pe René Román Hinojo. Portarul venit din Spania a semnat pe două sezoane cu echipa lui Contra

Dinamo București

Comentarii

Dinamo l-a prezentat oficial pe René Román Hinojo, portar în vârstă de 36 de ani, care ultima dată a evoluat în Spania, la Almeria.

"Bun venit la Dinamo Bucureşti, René Román Hinojo!

Bucureşti, 16 septembrie 2020. Portarul spaniol René Román Hinojo a efectuat vizita medicală efectuată la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) şi a semnat un contract cu clubul Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale, a anunţat directorul sportiv Rufo Collado.

Sub contract cu UD Almería (Segunda Division), din vara anului 2017 până la începutul acestei luni, René Román Hinojo a evoluat în carieră pentru 12 echipe din campionatul spaniol: Arcos, Portuense, Betis B, Estepona, Cacereño, Cartagena, Barakaldo, Real Jaén, Llagostera, Girona, Almería şi Ponferradina.

31 de meciuri a apărat René Román Hinojo în sezonul 2019-2020.

René Román Hinojo a adunat 15 jocuri în Segunda Division şi unul în Cupa Spaniei pentru UD Almería şi 15 partide pentru SD Ponferradina, în a doua ligă a Spaniei.

Născut pe 15 decembrie 1983, la Cadiz, René Román Hinojo s-a alăturat lotului dinamovist şi a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra înaintea deplasării la Mediaş pentru meciul cu Gaz Metan, contând pentru etapa a 4-a în Liga 1" , se arată pe pagina oficială de Facebook a clubului Dinamo.

Bun venit la Dinamo Bucureşti, René Román Hinojo! Bucureşti, 16 septembrie 2020. Portarul spaniol René Román Hinojo a...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 16 septembrie 2020

 

viewscnt
Articole similare
Prima sportiva cu dizabilitati care a pozat in Playboy: "Asta e fotografia mea preferata"