Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo mai şi transferă. Un fost jucător al lui Wolverhampton a semnat cu echipa din Ştefan cel Mare. Ce număr va purta

OFICIAL | Dinamo mai şi transferă. Un fost jucător al lui Wolverhampton a semnat cu echipa din Ştefan cel Mare. Ce număr va purta

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a anunţat, marţi, transferul fundaşului slovac Kristian Kostrna la clubul din Ştefan cel Mare.

Ultima oară la Dunajska Streda, locul 3 în prima ligă campionatului din Slovacia, Kristian Kostrna evoluează pe postul de fundaş lateral şi a împlinit 26 de ani luna trecută, pe 15 decembrie, se precizează în comunicat.

Dinamo mai şi transferă. Un fost jucător al lui Wolverhampton a semnat

Kristian Kostrna este un produs al Centrului de copii şi juniori din cadrul clubului slovac Spartak Trnava, iar la 17 ani a fost transferat în Anglia, la Academia celor de la Wolverhampton.

După 4 ani la Wolves, în care nu a debutat pentru prima echipă, Kristian Kostrna a revenit în ţara natală la Slavoj Boleraz şi a mai jucat în carieră pentru Parndorf (Austria), Pirin (Bulgaria) şi Dunajska Streda (Slovacia).

Fost component al naţionalei sub 21 ani a Slovaciei, Kristian Kostrna a făcut parte din lotul lărgit al primei reprezentative în preliminariile Campionatului European 2020.

  • 13 meciuri a jucat Kristian Kostrna pentru Dunajska Streda în acest sezon competiţional, 12 în campionat şi unul în Cupa Slovaciei. A marcat un gol în partida Nitra vs Dunajska Streda, scor 1-2, în prima ligă a Slovaciei.
  • 8 partide are Kristian Kostrna pentru Dunajska Streda în tururile preliminare Europa League, patru în vară trecută şi patru în urmă cu doi ani.
  • 60 de jocuri şi două goluri a adunat Kristian Kostrna la Dunajska Streda, în ultimii trei ani, în prima ligă a Slovaciei. În prima divizie din Bulgaria a jucat 31 de meciuri pentru Pirin, iar în liga a treia din Austria a evoluat 30 de partide pentru Parndorf.
  • 26 este numărul oficial de joc al lui Kristian Kostrna la Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare