Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo şi-a luat portar format de AC Milan. Cine va apăra buturile echipei din Ştefan cel Mare

OFICIAL | Dinamo şi-a luat portar format de AC Milan. Cine va apăra buturile echipei din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a bifat cel de-al doile atransfer în două zile. După mijlocaşul Kevin Bru, roş-albii şi-au luat şi portar.

Dinamo a ajuns la opt transferuri în această vară. Ieri l-a anunţat pe Kevin Bru, ultima dată la Apollon Limasson, iar azi au oficializat mutarea lui Riccardo Piscitelli, un portar crescut de AC Milan. 

Piscitelli a jucat ultima dată la Carpi, echipă retrogradată în Serie C la capătul ultimului sezon. Presa din Italia a notat atunci că prestaţie lui Piscitelli au reprezentat singurul aspect pozitiv al prestaţiilor lui Carpi.  

Piscitelli are 25 de ani şi urmează a se alătura astăzi lotului dinamovist în cantonamentul din Spania alături de Kevin Bru. Goalkeeper-ul a mai evoluat în carieră pentru Carrarese, Benevento şi Carpi.

Într-un comunicat emis de clubul din Ştefan cel Mare se anunţă că Vlad Muţiu şi Laurenţiu Corbu, ambii accidentaţi, urmează să revină în Bucureşti. 

18 meciuri a apărat, sezonul trecut, Riccardo Piscitelli pentru Carpi în Serie
B, liga secundă a campionatului italian
67 de jocuri are Riccardo Piscitelli în Serie B, Serie C şi Cupa Italiei. În Serie A
a fost de două ori rezervă la Benevento, în urmă cu doi ani, în partidele cu
Verona şi Sampdoria
7 selecţii are Riccardo Piscitelli la loturile naţionale de juniori ale Italiei: U21
(1), U20 (2), U19 (3) şi U18 (1)
35 de partide a apărat Riccardo Piscitelli la Milan Primavera
26 de ani va împlini Riccardo Piscitelli peste câteva luni, pe 10 octombrie

În afara celor doi, în era Neagoe la Dinamo au mai venit  Straton, Răuţă, Sin, Bejan, Moura şi Slavko Perovic. Antrenorul 

"Nu garantez pentru niciun jucător. Fiecare antrenor îşi doreşte să aibă în lot jucători cât mai valoroşi, dar să ştiţi că toţi jucătorii care au venit, au avut acordul meu", a spus Neagoe pentru Telekom Sport. 

Dinamo s-a despărţit în această vară de mai mulţi jucători, cei mai mulţi dintre ei aduşi Mircea Rednic. De unul singur îi pare rău lui Neagoe. 

"Jucătorul pe care îl regret, am vrut să rămână, chiar am avut o discuţie cu el este Aliji. Am şi discutat cu el, dar nu am mai putut să-l mai întorc, decizia era luată, băiatul mi-a spus că indiferent de ce se întâmpla în această vară el nu mai vroia să rămână", a mai spus Neagoe. 

Aliji era decis să plece din Ştefan cel Mare după ce, susţine el, în timpul sezonului jucătorii erau ameninţaţi înaintea fiecărui meci, că nu vor primi salarile dacă nu câştigă. 

Afla mai multe despre: dinamoliga 1piscitelli 

viewscnt
Articole similare