Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dinamo Zagreb l-a transferat pe "noul Dani Olmo". Vine de la AC Milan

OFICIAL | Dinamo Zagreb l-a transferat pe "noul Dani Olmo". Vine de la AC Milan galerie foto
Comentarii

Dinamo Zagreb a reuşit transferul unui tânăr jucător de la AC Milan, iar povestea acestuia aminteşte de venirea lui Dani Olmo la Zagreb, de la Barcelona.

Alessio Tonon, în vârstă de doar 17 ani, a ales să plece de la AC Milan şi să vină la Dinamo Zagreb. Tânărul mijlocaş defensiv italian a semnat un contract valabil până în 2023 şi va juca, pentru moment, la echipa sub 19 ani a clubului croat. 

Potrivit informaţiilor din presa croată, oficialii lui Dinamo îşi pun mari speranţe în italian, considerându-l un mare talent. Tonon a jucat pentru echipele U17 şi U18 ale lui Milan. 


FOTO | Dinamo Zagreb l-a transferat pe "noul Dani Olmo"

Povestea lui Tonon este similară cu cea a lui Dani Olmo. El a decis să părăsească marele Milan pentru că a considerat că este mai uşor să debuteze la o echipă de nivelul lui Dinamo Zagreb, care pune accentul mai mult pe creşterea şi dezvoltarea tinerelor talente, chiar dacă şi AC Milan are o politică în acest sens, fiind cea mai tânără echipă din Serie A. 

Olmo a fost în aceeaşi situaţie. Junior la Barcelona, în celebra academie "La Masia", nu a crezut că îşi poate face loc în prima echipă a Barcelonei, plină de staruri. În cele din urmă, a impresionat la Zagreb, iar acum joacă în Bundesliga, la RB Leipzig. 

Afla mai multe despre: alessio tonondinamo zagreb 

viewscnt
Articole similare