Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Doi dintr-o lovitură! Revenire spectaculoasă la U Craiova. Fanii sunt în culmea fericirii. Anunţul oltenilor

OFICIAL | Doi dintr-o lovitură! Revenire spectaculoasă la U Craiova. Fanii sunt în culmea fericirii. Anunţul oltenilor
Comentarii

Victor Piţurcă, antrenorul U Craiova, le dă o veste mare fanilor olteni, înaintea meciului cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Andrei Ivan şi Valentin Mihăilă, doi dintre jucătorii ofensivi ai Craiovei, se vor întoarce pe teren, după ce şi-au ispăşit suspendările. Victor Piţurcă le-a dat asigurări fanilor că atât Ivan, cât şi Mihăilă se vor afla pe teren la meciul de sâmbătă, care va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport.

La partida cu Sepsi, Victor Piţurcă a anunţat că va trimite în teren o echipă diferită faţă de ultimul joc, cel cu Hermannstadt, câştigat de olteni cu scorul de 3-0. 

"Nu pot să introduc aceeaşi echipă din meciul cu Hermannstadt. Avem un lot numeros, avem meciuri unul după altul. La acest meci voi introduce câţiva jucători proaspeţi, iar pe ceilalţi să îi trimit în teren la meciul cu Botoşani. Ivan şi Mihăilă revin, sunt buni de joc", a declarat Victor Piţurcă.

  • 1 - un milion de euro este cota lui Ivan, conform Transfermarkt.de
  • 2 - două goluri a înscris Ivan în acest sezon, ambele în meciul cu Dinamo
  • 4 - patru goluri şi-a trecut în cont Mihăilă - două în Liga 1 şi două în Cupă
  • 800.000 - cota lui Mihăilă

Victor Piţurcă i-a dat replica lui Leo Grozavu

După meciul pierdut cu Viitorul, antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe a acuzat că la meciul de la Ovidiu a fost delegat un arbitru craiovean, Sebastian Colţescu, în condiţiile în care următoarea adversară a lui Sepsi urmează să fie U Craiova. Doi jucători eliminaţi a avut Sepsi în meciul respectiv.

"Am văzut declaraţia lui Leo. El trebuie să îşi pregătească jucătorii şi să nu mai ia cartonaşe aşa de uşor. Nu ne batem cu Sepsi pentru primul loc, ci cu Viitorul. Leo Grozavu să facă recomandări la comisia de arbitri. Noi nu avem nici o legătură. Noi am pierdut 6-8 puncte şi pe mâna arbitrilor în ultimele meciuri. Am avut ghinion probabil că nu au văzut ei. Aceste declaraţii pot influenţa conducătorul partidei. Mi-aş fi dorit ca Sepsi să aibă acei jucători în teren. Leo Grozavu era supărat după acel joc. Are şi el dreptate în felul lui, când cunoşti că Universitatea joacă la Sepsi şi pui un arbitru din Craiova", a mai spus Victor Piţurcă.

Meciul dintre Sepsi şi U Craiova se va disputa sâmbătă, de la 17:30, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare