Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Dorin Rotariu, noul fotbalist al bulgarilor de la Ludogoreţ! Moţi l-a prezentat

OFICIAL | Dorin Rotariu, noul fotbalist al bulgarilor de la Ludogoreţ! Moţi l-a prezentat

Stranieri

Comentarii

Dorin Rotariu (25 de ani) a fost prezentat oficial la Ludogoreţ. Internaţionalul român a semnat şi a fost anunţat de Cosmin Moţi, noul director tehnic al campioanei Bulgariei.

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, Dorin Rotariu a semnat cu Ludogoreţ, campioana Bulgariei. Românul şi-a pus semnătura pe un contract pe patru ani cu trupa din ţara vecină. Joi, Rotariu a ajuns în cantonamentul din Austria.

Rotariu a oferit prima declaraţie după ce a semnat cu Ludogoreţ. "Sunt fericit că am reuşit un astfel de transfer. Vin la o echipă cu mentalitate de campioană, care joacă la un nivel înalt. Cred că voi ajuta cu următoarele succese ale lui Ludogorets", a fost primul comentariu al lui Dorin Rotariu, care a jucat ultima dată în Kazahstan, la Astana.

Românul a făcut deja primul antrenament alături de noii colegi. La Ludogoreţ, Rotariu va fi coleg cu Claudiu Keşeru.

Dorin Rotariu, noul fotbalist al bulgarilor de la Ludogoreţ

Crescut la Timişoara şi Dinamo, Dorin Rotariu a primit eticheta de fotbalist de viitor al României după un debut în forţă la Dinamo, dar nu şi-a atins adevăratul potenţial. Dinamo l-a vândut la Club Brugge în Belgia, cu 2,2 milioane de euro, însă a sfârşit prin a fi împrumutat la Mouscron, AZ Alkmaar până când FC Astana l-a cumpărat cu 1,5 milioane de euro, dar nici în Kazahstan nu a reuşit să se impună.

viewscnt
Articole similare
Gigi Becali, vechiul și noul antrenor de la FCSB: "Mă distrez la fotbal. Până mă...