Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dorit de U Craiova, Fernando Varela a semnat cu o altă echipă. Unde s-a transferat fostul fundaş al lui PAOK

OFICIAL | Dorit de U Craiova, Fernando Varela a semnat cu o altă echipă. Unde s-a transferat fostul fundaş al lui PAOK

Campionate

Comentarii

Fernando Varela a semnat cu o altă echipă după ce a rămas liber de contract. Fundaşul în vârstă de 34 de ani s-a despărţit în această vară de PAOK Salonic.

Fernando Varela s-a despărţit în această vară de PAOK Salonic, echipă la care a jucat în ultimele 6 sezoane şi unde a intrat în istoria clubului.

Fostul fundaş al FCSB-ului a fost titular în echipa lui PAOK, care, cu Răzvan Lucescu pe bancă, a câştigat primul titlu după o pauză de 34 de ani.

Cu ce echipă a semnat Fernando Varela

În cei 6 ani petrecuţi la PAOK Salonic, Fernando Varela a adunat 214 meciuri, 9 goluri şi 6 assist-uri. Fundaşul portughez a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători de la PAOK, însă, în această vară a plecat de la Salonic.

Jucătorul în vârstă de 34 de ani a rămas astfel liber de contract şi a avut mai multe oferte, dar până la urmă a ales să revină în ţara natală.

Varela a fost dorit inclusiv de Universitatea Craiova, însă Fernando Varela a ales să semneze cu cei de la Casa Pia AC, care doar ce au promovat în prima ligă din Portugalia.

Înfiinţată în urmă cu 102 ani, Casa Pia este o echipă din Lisabona, însă mult mai puţin populară faţă de celelalte echipe din capitala Portugaliei.

Fernando Varela a semnat cu Casa Pia pentru un an, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Varela, mesaj emoţionant în vestiarul lui PAOK

Ajuns la 34 de ani, Fernando Varela şi-a terminat în această vară contractul cu PAOK Salonic. Oficialii clubului din Grecia au decis să nu-i ofere o nouă înţelegere, astfel că Varela a fost nevoit să-şi caute echipă.

La despărţire, Fernando Varela a ţinut un discurs emoţionant în vestiar:

"Am fost aici şase ani, alături de oameni speciali de la care am învăţat multe. Am devenit mai bun, ca om şi ca fotbalist, alături de voi.

Jucătorii vin şi pleacă, e normal la fotbal. Acum e vremea ca eu să plec. În mine veţi avea un fan în plus, un suporter, unul dintre voi. Au fost şase ani minunaţi, chiar dacă în ultimul an am suferit”, a fost o parte din discursul lui Varela.

Fernando Varela a început fotbalul în Portugalia, la Estoril şi a mai jucat ulterior pentru Rio Maior, Trofense, Feirense (toate din Portugalia), FC Vaslui, FCSB şi PAOK Salonic.

Afla mai multe despre: fernando varela 

viewscnt
Articole similare