Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dumitru Cardoso s-a transferat în străinătate! În ce campionat ajunge atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB

OFICIAL | Dumitru Cardoso s-a transferat în străinătate! În ce campionat ajunge atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB

FCSB

Comentarii

Atacantul Dumitru Cardoso (29 de ani) se transferă în Coreea de Sud, la Suwon Samsung Bluewings, a anunţat Gaz Metan. Astfel, Gigi Becali a ratat transferul vârfului pe care-l dorea la FCSB.

Oficial! Dumitru Cardoso, transferat în Coreea de Sud

Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1, Dumitru Cardoso, se desparte de Gaz Metan. Clubul din Mediaş a anunţat că s-a înţeles cu Suwon Samsung Bluewings pentru vârful de 29 de ani, care a marcat şapte goluri în acest sezon: 

"Dumitru Cardoso va pleca de la Mediaş.

Clubul Gaz Metan Mediaş a ajuns la o înţelegere cu echipa Suwon Samsung Bluewings din Coreea de Sud pentru transferul jucătorului. În următoarele zile vor fi perfectate toate detaliile transferului.

Pe această cale vrem să îţi mulţumim pentru munca depusă la Mediaş şi să îţi urăm succes pe mai departe în cariera ta!", a anunţat Gaz Metan. 

Telekom Sport a anunţat în premieră interesul sud-coreenilor pentru Cardoso, fotbalist care a impresionat de la venirea sa în România. Atacantul de 29 de ani a trezit şi interesul altor echipe, inclusiv cel al campioanei României, CFR Cluj. 

Gigi Becali a ratat transferul lui Dumitru Cardoso la FCSB

Finanţatorul FCSB şi-ar fi dorit un schimb de jucători în această iarnă cu Gaz Metan: Sergiu Buş - Dumitru Cardoso. Totuşi, mutarea plănuit de el nu s-a concretizat şi a rămas cu vârful venit de la Gaz Metan şi cu Alexandru Buziuc: “Eu nu îl ţin cu forţa pe Sergiu Buş. Dacă vrea să plece, să vină cu ofertă. 500.000 de euro este preţul pentru care îi dau drumul lui Sergiu Buş, indiferent de unde vine oferta. Dacă vine cu banii ăştia, pleacă, dacă nu vine, continuă la FCSB.

Eu nu vorbesc cu dacă şi cu parcă. Ştiu că Gaz Metan l-ar vrea împrumut pe Buş, dar eu nu-l dau împrumut şi ei nu pot plăti 500.000 de euro pe el. Dacă îl vor pe Buş, să mi-l dea pe Cardoso şi gata transferul”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: dumitru cardosotransfer coreea de sudfcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare