Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL! Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo. Reacţia antrenorului. UPDATE | Mureşan a anunţat cine e favorit să preia echipa

OFICIAL! Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo. Reacţia antrenorului. UPDATE | Mureşan a anunţat cine e favorit să preia echipa

Superliga

Comentarii

Dinamo a rămas fără antrenor, Dusan Uhrin şi-a făcut bagajele şi a plecat.

UPDATE:

Dario Bonetti, în pole position pentru a prelua clubul Dinamo! Anunţul a fost făcut chiar de Iuliu Mureşan la gsp.ro.

„M-am gândit la viitori antrenori, ştiind de ezitările lui Dusan din ultima vreme. Am avut discuţii.  Nu am decis cine va fi noul antrenor, dar unul dintre cei care îmi plac este un antrenor care a făcut treabă bună la Dinamo. E străin, e italian şi aşează bine echipa în teren. Se numeşte Dario Bonetti. E o variantă. Am 3-4 variante.

 Toţi antrenorii liberi pot fi pe lista mea. Am dat un nume deocamdată”, a declarat Iuliu Mureşan.

Dusan Uhrin a plecat, azi, oficial, de la Dinamo, anunţă gsp.ro. Cehul le-a transmis azi jucătorilor şi lui Iuliu Mureşan că nu mai rezistă şi că preferă să îşi ia la revedere de la Dinamo.

Uhrin a fost nemulţumit de modul în care s-au gestionat lucrurile la clubul din Ştefan cel Mare.

Prima recţie a antrenorului:

„Da, este adevărat! Nu vreau să comentez mai mult”, a confirmat Uhrin informaţia pentru Gazeta Sporturilor.

Antrenorul a preluat-o pe Dinamo în luna aprilie şi a reuşit să o salveze de la retrogradare.

Primul candidat la banca tehnică a lui Dinamo este Vasile Miriuţă, anunţă sursa citată anterior. Pe lista lui Dinamo ar mai fi şi Alin Minteuan (44 de ani), pe care Mureşan îl ştie de la CFR Cluj. 

Val de plecări de la Dinamo Bucureşti

După ce alb-roşii au fost constrânşi la capitolul sosiri, lista plecărilor s-a mărit de la o zi la alta. Sursele Telekom Sport susţin că unii dintre cei mai importanţi jucători au anunţat că pleacă, din diferite motive, de la restanţe financiare până la o reducere drastică a salariului. 

Joi, cinci jucători au dispărut dintr-un foc din lot. Puljic, Vlad Achim, Răuţă şi Nemec, deja supăraţi pe reducerea salarială din sezonul trecut, au anunţat că părăsesc echipa. Inclusiv Ionuţ Şerban, jucătorul cu celebra clauză de un milion de euro, a devenit liber de contract. 

Până la meciul cu FC Voluntari au mai rămas 9 zile. Dinamo - FC Voluntari are loc pe 19 iunie, de la 20:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. Cel mai tare meci al etapei va fi CFR Cluj - FC U Craiova, programat pe 16 iulie, de la 21:30.

Afla mai multe despre: dinamodusan uhrin 

viewscnt
Articole similare