Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dusan Uhrin s-a despărţit de Dinamo! Anunţul clubului: în ce condiţii s-a luat decizia

OFICIAL | Dusan Uhrin s-a despărţit de Dinamo! Anunţul clubului: în ce condiţii s-a luat decizia

Fotbal

Comentarii

Dusan Uhrin nu mai este antrenorul lui Dinamo, după ce cele două părţi s-au despărţit în condiţii amiabile. Posibilul înlocuitor este Adrian Mihalcea, un fotbalist care a evoluat şase sezoane pentru "câini" şi care a colaborat cu Cosmin Contra, la naţionala de seniori a României.

UPDATE | "OFICIAL. Mulţumim, Dusan Uhrin!

Bucureşti, 9 martie 2020. FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Dusan Uhrin au convenit astăzi încheierea pe cale amiabilă a raporturilor contractuale, a anunţat conducerea executivă a clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Din luna august a anului trecut la conducerea tehnică a echipei, Dusan Uhrin a adunat 12 victorii la Dinamo, 9 în campionat şi trei în Cupa României, cea mai importantă fiind obţinută în urmă cu trei săptămâni, 2-1 cu FCSB pe Arena Naţională.

Îţi mulţumim, Dusan, în numele tuturor dinamoviştilor, pentru tot ce ai făcut pentru club şi pentru echipă şi îţi transmitem mult succes în carieră!

16 august 2019 este data primului meci al roş-albilor cu Dusan Uhrin la conducerea tehnică a echipei, Chindia Târgovişte vs Dinamo Bucureşti, scor 3-2 în etapa a şasea din Liga 1.

9 victorii a obţinut Dinamo cu Dusan Uhrin pe bancă în 23 de meciuri disputate în Liga 1, 8 pe teren propriu şi una în deplasare. Echipa din Ştefan cel Mare a mai adunat 4 remize şi 10 înfrângeri în această ediţie de campionat.

3 meciuri a jucat Dinamo în Cupa României cu Dusan Uhrin ca principal, toate câştigate, 3-1 cu UTA, 4-0 cu Foresta Suceava şi 1-0 cu Academica Clinceni.

7 luni a adunat Dusan Uhrin la conducerea tehnică a dinamoviştilor, din 13 august 2019 şi până astăzi.

52 de ani a împlinit Dusan Uhrin în urmă cu câteva luni, pe 11 octombrie", a transmis clubul din "Ştefan cel Mare". 


Dusan Uhrin Jr. a clacat. Nemulţumit de evoluţia echipei sale în ultimele partide şi sătul de presiunile exercitate de preşedintele clubului, Florin Prunea, antrenorul ceh şi-a anunţat elevii în vestiar, imediat după meciul pierdut la Iaşi, că îşi va prezenta demisia în cel mai scurt timp. Fanii "câinilor" au fost singurii care au încercat să-l întoarcă din drum pe Uhrin. În schimb, cei din conducere par împăcaţi cu această idee.

Astăzi, Dusan Uhrin Jr. va merge la Hotelul Rin, acolo unde sa va întâlni cu Bogdan Bălănescu şi Ionuţ Negoiţă pentru a-şi rezilia contractul. Dusan Uhrin Jr. îşi încheie aventura la Dinamo după 25 de partide: 12 victorii, 4 egaluri şi 9 înfrângeri. Golaveraj 41-31.

Cele mai mari şanse să-l înlocuiască pe Uhrin le are fostul internaţional Adrian Mihalcea (43 de ani), cel care i-a fost secund lui Cosmin Contra la naţionala de seniori a României şi care le-a mai pregătit, de-a lungul timpului, pe ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA Arad şi CS Mioveni. Informaţia a fost confirmată şi de către fanii-acţionari ai echipei din "Ştefan cel Mare", suporterii din Peluza Cătălin Hîldan.

"Nu m-a contactat nimeni de la Dinamo, dar mi-aş dori să antrenez acolo", a spus fostul atacant al "câinilor", între anii 1996-2001 şi 2004-2005. 

 

 

Afla mai multe despre: fotbaldusan uhrindusan uhrin despartire dinamodusan uhrin plecare dinamo 

viewscnt
Articole similare