Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Eden Hazard este galactic! Toate detaliile transferului anului în fotbalul european. Reacţia lui Courtois

OFICIAL | Eden Hazard este galactic! Toate detaliile transferului anului în fotbalul european. Reacţia lui Courtois

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a anunţat pe site-ul său oficial transferul lui Eden Hazard. 100 de milioane de euro, plus bonusuri, vor plăti madrilenii celor de la Chelsea

UPDATE 00:00 La un sfert de oră după oficializarea transferului, Thibaut Courtois a postat pe contul său de Twitter mesajul: "Bine ai venit la cel mai bun club din lume!". Cei doi internaţionali belgieni se află în cantonament cu naţionala lor.

UPDATE 23:00 Real Madrid a anunţat transferul lui Eden Hazard. Chelsea va primi 100 de milioane de euro, plus bonusuri legate de prezenţele şi de performanţele belgianului de 28 de ani. Hazard va purta numărul 7 la Real, purtat de Mariano, după ce timp de opt sezoane i-a aparţinut lui Cristiano Ronaldo. Eden Hazard va ajunge duminică la Madrid şi va fi prezentat joi, 13 iunie.

Eden Hazard a semnat un contract pe cinci sezoane şi va încasa un salariu stagional de 23,5 milioane de euro, dublu faţă de cât avea la Chelsea.


Real Madrid urmează să-l prezinte pe Eden Hazard. Anunţul oficial va fi făcut în cursul serii de vineri”, scriu ziariştii spanioli.

Transferul lui Hazard la Real a fost anunţat de mai multă vreme, dar oficialii celor două cluburi n-au reuşit să se pună cu totul de acord asupra sumei de transfer.

Cu tot cu bonusuri de performanţă, Real ar urma să-i plătească lui Chelsea suma de 100 de milioane de euro. Londonezii şi-au dat acordul, iar Hazard va semna în cel mai scurt timp contractul cu Real Madrid.

Vestea i-a bucurat teribil pe fanii trupei ”blanco”. Suporterii lui Real Madrid au luat cu asalt site-urile de socializare pentru a-şi manifesta bucuria în ceea ce priveşte sosirea lui Hazard.

Afla mai multe despre: hazardreal madridchelsea 

viewscnt
Articole similare