Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Edi Iordănescu, noul antrenor de la CFR Cluj! Prima declaraţie a tehnicianului. De ce s-a întors în Gruia

OFICIAL | Edi Iordănescu, noul antrenor de la CFR Cluj! Prima declaraţie a tehnicianului. De ce s-a întors în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Edward Iordănescu a fost prezentat oficial, vineri, drept noul antrenor al echipei CFR Cluj. Tehnicianul a revenit în Gruia la doi ani şi jumătate de când a plecat de la actuala campioană a României.

Edi Iordănescu, prezentat oficial la CFR Cluj

Într-o perioadă în care CFR Cluj a avut mai multe variante, printre care Adi Mutu, Vasile Miriuţă sau anumiţi antrenori străini, campioana s-a înţeles cu Edi Iordănescu. 

La doi ani şi jumătate distanţă, Edi Iordănescu e chemat acum în Gruia de conducere campioanei României pentru a duce mai departe munca lui Dan Petrescu. După plecarea de la CFR Cluj, Edward Iordănescu a preluat-o pe Gaz Metan Mediaş, la 7 ianuarie 2019, echipă de care s-a despărţit în vara acestui an.

„Mă bucur să fiu din nou aici. Mulţumesc patronatului şi conducerii pentru încrederea arătată. M-am întors la Cluj pentru că am încredere deosebită în acest grup de jucători, am încredere deosebită că acest club poate să îşi continue traiectoria ascendentă!”, a declarat Edi Iordănescu, la prezentarea oficială la CFR Cluj. 

Fiul fostului selecţioner ar fi trebuit să semneze cu Astra, în urmă cu câteva săptămâni, dar promisiunile neonorate ale lui Ioan Niculae au anulat mutarea. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujedi iordanescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare