Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | El este cel mai scump transfer din istoria lui West Ham. Suma pe care a plătit-o gruparea din Premier League

OFICIAL | El este cel mai scump transfer din istoria lui West Ham. Suma pe care a plătit-o gruparea din Premier League

Premier League

West Ham United a făcut cel mai scump transfer din istorie. Gruparea din Premier League care a terminat sezonul trecut pe locul 10 a plătit 50 de milioane de euro pentru un fotbalist din Bundesliga.

Haller, 25 de ani, a semnat un contract valabil cinci ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Fostul internaţionar U21 al Franţei a avut un sezon de excepţie în Germania, el marcând 20 de goluri şi oferind 12 pase decisive, în 41 de meciuri, în toate competiţiile. În total, el a marcat 33 de goluri în 77 de partide jucate la Frankfurt, în două sezoane.

Anterior, el a jucat la FC Utrecht, unde a înscris 51 de goluri în 98 de meciuri. Cariera profesionistă şi-a început-o la Auxerre.

Înaintea lui Haller, West Ham plătise cel mai mult pentru un jucător, vara trecută, 36 de milioane de lire sterline, la transferul brazilianului Felipe Anderson de la Lazio.

Eintracht Frankfurt, locul 7 campionatul trecut, şi-a vândut cei mai buni atacanţi pentru suma totală de 110 milioane de euro. În afara lui Haller, sârbul Luka Jovici a fost cedat la Real Madrid, cu 60 de milioane de euro.

 

viewscnt
Articole similare