Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Eugen Neagoe e out de la Sepsi! Cine preia echipa. Cale liberă spre Craiova pentru tehnicianul oltean

OFICIAL | Eugen Neagoe e out de la Sepsi! Cine preia echipa. Cale liberă spre Craiova pentru tehnicianul oltean
Comentarii

Clubul din Covasna a anunţat despărţirea de antrenorul care a calificat echipa în premieră în play-off, în acest sezon.

Negocierile pentru rezilierea contractului erau purtate de câteva zile între şefii clubului alb-roşu şi tehnicianul care pregătea trupa din Sfântu Gheorghe de un an şi jumătate. Neagoe are acum posibilitate să discute preluarea Universităţii Craiova, echipă care s-a arătat interesată de serviciile sale în ultima perioadă. În aceste ultime trei etape de campionat, interimatul la Sepsi va fi asigurat de Marin Barbu, antrenor în cadrul clubului la copii şi juniori. 

"Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul principal Eugen Neagoe. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale şi cu antrenorul secund Sebastian Moga, preparatorul fizic Marius Dima şi antrenorul cu portarii Florentin Rădulescu. Pe această cale dorim să le mulţumim pentru întreaga activitate desfăşurată sub culorile clubului nostru şi le urăm mult succes în continuare!

De pregătirea echipei Sepsi OSK în continuare se va ocupa interimar antrenorul Marin Barbu, secondat de Kulcsár László, astfel fiind asigurată continuitatea pe banca tehnică", se arată în comunicatul clubului din Sfântu Gheorghe.

"În viaţa noastră a antrenorilor şi a cluburilor sunt şi momente de genul ăsta nu sunt plăcute asta este situaţia a venit acest moment cred că am reuşit lucruri extraordinare împreună, echipa a crescut în fiecare an. Vreau să le mulţumesc suporterilor care au fost alături de echipă chiar dacă au plecat şi supăraţi de la stadion. regrete totdeauna ai, dar nu am ce sa imi reprosez, jucatorii au avut un parcurs foarte bun în cele 26 de etape şi apoi si unele probleme de lot. Nu am o ofertă concretă în acest moment cu siguranţă merg acasă, am intrat mai repede în vacanţă decât baieţii ce va fi în viitor chiar nu ştiu" a fost prima reacţie a lui Neagoe după ce a anunţat că se desparte de Sepsi.  
 

 

Afla mai multe despre: sepsireziliereeugen neagoeu craiova 

viewscnt
Articole similare