Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Eugen Trică a revenit în Bănie! Tehnicianul s-a întors la FC U Craiova după mai puţin de şase luni

OFICIAL | Eugen Trică a revenit în Bănie! Tehnicianul s-a întors la FC U Craiova după mai puţin de şase lunigalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

În cursul zilei de marţi, FC U Craiova a anunţat oficial revenirea lui Eugen Trică pe banca echipei.

După ce Adrian Mititelu l-a demis pe Eugen Trică pentru a îl aduce pe Adi Mutu pe banca echipei, ”Briliantul” a rezistat doar patru luni în Bănie.

Apoi, a urmat Flavius Stoican, care a ieşit din cuvântul patronului şi a fost şi el demis. În locul său vine nimeni altul decât Eugen Trică, pentru un al patrulea mandat la FC U Craiova.

Tehnicianul ce i-a promovat pe olteni şi în Liga 2, şi în Liga 1 revine în Bănie pentru a pune umărul la salvarea echipei. La finalul turului sezonului regular, FC U ocupă poziţia a 13-a, cu doar 14 puncte, în spatele oltenilor fiind doar trei echipe, CS Mioveni, Dinamo şi Clinceni.

Deşi spunea, în urmă cu câteva luni, că el şi familia Mititelu nu sunt compatibili şi că nu vor mai colabora, Eugen Trică se întoarce acum pe banca lui FC U .

După ce a promovat echipa, de ambele dăţi, tehnicianul a fost îndepărtat, dar acum revine pentru un al patrulea mandat.

Deşi venirea sa a fost confirmată de abia marţi, se ştia de zile bune că Trică are să fie noul antrenor, după ce Adrian Mititelu jr. a dezvăluit că acesta se înţelesese cu clubul.

Eugen Trică a revenit în Bănie!

Marţi, clubul a postat pe reţelele de socializare o poză cu Eugen Trică semnând noul contract cu FC U.

Oltenii nu ar mai fi considerat niciun alt candidat, conform spuselor fiului patronului, întrucât conducerea ar fi regretat felul în care l-a tratat pe noul şi vechiul său tehnician.

Pentru a putea semna cu formaţia familiei Mititelu, Trică a fost nevoit să îşi rezilieze contractul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, unde, întâmplător, Flavius Stoican era antrenor anul trecut.

În cariera sa, fostul mijlocaş şi internaţional român le-a mai pregătit pe Juventus Colentina, CFR Cluj, UTA Arad, Metalul Reşiţa, Sportul Snagov şi Turris Turnu Măgurele, pe lângă FC U Craiova şi Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Afla mai multe despre: eugen trică 

viewscnt
Articole similare