Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Eusebio Di Francesco, OUT de la AS Roma după eliminarea din UCL. Revenire surpriză pe banca "giallorossilor"

OFICIAL | Eusebio Di Francesco, OUT de la AS Roma după eliminarea din UCL. Revenire surpriză pe banca "giallorossilor"
Comentarii

Antrenorul Eusebio Di Francesco a fost demis, joi, din funcţia de antrenor al echipei AS Roma, a anunţat clubul din capitala Italiei, prin intermediul unui comunicat.

"În numele meu şi al tuturor celor de la AS Roma, aş vrea să-i mulţumesc lui Eusebio pentru munca şi angajamentul său. De la revenirea la club, Eusebio a acţionat mereu într-un mod profesionist şi a pus nevoile clubului pe primul loc, iar noi toţi îi dorim toate cele bune în viitor", a declarat preşedintele formaţiei italiene, Jim Palotta.

 

 

Di Francesco, campion al Italiei ca jucător cu AS Roma, în 2001, a devenit antrenorul “giallorossilor” în vara anului 2017. 

Eusebio Di Francesco o lasă pe Roma pe locul 5 în Serie A, poziţie de Europa League. De altfel, campionatul Italiei este singura competiţie în care AS Roma mai este angrenată.

Conform presei internaţionale, Di Francesco ar urma să fie înlocuit de Claudio Ranieri, care ar reveni pe Stadio Olimpico după nouă ani. Tehnicianul italian a mai pregătit-o pe Roma între 2009 şi 2011. Antrenorul de 67 de ani, campion în 2016 cu Leicester City, în Premier League, va semna un contract pe trei luni, iar dacă Roma prinde unul dintre primele patru locuri înţelegerea se prelungeşte automat pentru încă un sezon.

 

 

Formaţia FC Porto s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, după prelungiri, cu scorul de 3-1, echipa AS Roma, în manşa secundă a optimilor competiţiei. Ultimul gol al gazdelor a venit în prelungiri, în minutul 117, dintr-un penalti acordat după consultarea VAR, pentru un fault în careu. Penaltiul a fost transformat de Alex Telles.

Afla mai multe despre: ranieri 

viewscnt
Articole similare